1. afdeling af Rotax Max Challenge

1. afdeling af Rotax Max Challenge blev kørt på Midtjysk Karting Bane d. 7 – 8 april. Der var 78 deltager til lørdagens løb og 101 deltagere til søndagens løb.

På billedet ses Nicolai Nielsen, Martin Høgh og Alexander Lauritzen

Rotax Max Challenge er årets første løb, der er arrangeret af Dansk Kart Forbund

Rotax Micro.

Rotax Max Challenge var debut for denne nye klasse. Der var 11 nye kørere, der viste flot kørsel i løbet af weekenden.

Rotax Mini

Lørdagens race med Rotax Mini, var første afdeling af JM Rotax Mini 2012. Mini starter altid året med mange nyeansigter og mange nye overraskelser. Lørdag gjorde Frederik Vesti rent bord, han var hele dagen lidt foran nr. 2.

fvesti640

Her er lørdagens vinder Frederik Vesti, foran søndagens vinder Casper R. Andersen

Top 5 lørdag:

1. Frederik Vesti
2. Sebastian Hove
3. Casper R. Andersen
4. Jonas Nielsen
5. Patrick Risager

Søndag var det Casper Røes Andersen der dominerede tidtagning og alle heat gik til ham.

Top 5 søndag:

1. Casper R. Andersen
2. Frederik Vesti
3. Patrick Risager
5. Sebastian Hove

Rotax Junior

Der blev kørt DM og JM om lørdagen og Rotax Challenge søndag. Tobias Holm var køreren alle
måtte sigte efter begge dage. Han tog sig pænt af tidtagninger og alle heat undtagen det indledende heat lørdag og pre-finalen søndag. Det indledende heat lørdag vandt Nicolaj Kandborg og pre- finalen søndag vandt Patrik Matthiesen.

Rotax Senior

Der blev Rotax Challenge lørdag, DM og JM søndag. Rotax Senior klassen leverede et flot race – med mange tætte kampe mellem kørerne. Der var ikke én favorit inden weekenden, og det viste sig også at der var mange der kørte hurtig, tiderne lå tæt og racet var godt. Der var 4 piger med i Rotax Senior – Jannie Johansen, Nana Gøtsche, Line Boisen og Charlotte Poulsen.

Rotax DD2

Årets første Rotax Challenge afdeling for Rotax DD2 blev kørt søndag. Der var mange kandidater til første pladsen – og nogle garvede gokart kørere med i klassen; Jan Christensen, Peter Lundstrøm, Dennis Ladefoged, Mike Hansen, Michael Sørensen m.fl. Der blev kørt noget rigtig godt race og det var en ny mand i klassen der løb med sejren i finalen; Mikkel Mansa.