Freddie Slater 0.26 sekunder fra at skrive historie som dobbelt verdensmester

Med danske David Walther startende fra Pole Position var der lagt op til en 16-omgange nervepirrende finale til verdensmesterskaberne for OK Junior. Regnen havde stået ned over banen, hvilket betød at hele feltet var på regndæk, men allerede før starten gik, var banen igen begyndt at tørre op.

Efter blot seks omgange når den britiske Ricky Flynn kører, Freddie Slater frem til førstepladsen efter ellers at være startet helt tilbage fra 12. pladsen.

Her bemærker kommentatoren dog, at Slater’s forkofagner sidder langt nede, hvilket kan resultere i en 5-sekunders straf. Heldigvis er Slater så hurtig, at han får lavet et gap.

Slater kører over stregen som forreste mand og giver en flot jubel-scene – hvad han ikke selv ved endnu er, at forude venter en 5-sekunders straf og gappet ned til Japanske Kean Nakamura er lige præcis 4.744 sekunder og dermed ikke nok til at den unge britte kan skrive historie som den første dobbelt-verdensmester nogensinde.

En emotionel omgang for Freddie, som først i pitten fandt ud af, at han alligevel ikke havde vundet titlen.

Det var altså en verdensmesterskabsfinale, der ikke går i glemmebogen. Fantastisk kørsel fra Freddie Slater, en meget fortjent sejr, som desværre ikke var nok til at bringe titlen i hus. Men også en flot titel-sejr til Japanske Kean Nakamura, stort tillykke.

Se den utroligt spændende finale lige her:

Scroll til toppen