David Walther to’er til Champions of the Future

Foto: Lrnphoto

David Walther leverede i weekenden fuldstændig fantastisk race, da han dominerede det intet mindre end 97-mand store OK Junior felt til Champions of the Future’s tredje afdeling på Campillos i Spanien. Jonathan Weywadt, Freya Normann, Tobias Bille Clausen, Louis Leveau og Mathias Bjerre Jacobsen kørte med.

Walther fuldstændig ubesejret – lige indtil finalen

Den unge dansker viste, hvordan tingene skulle gøres: Tidtagningens hurtigste tid, sejre i alle heats og pre-finale sejr. Der var altså ikke en finger at sætte på den flotte kørsel fra Walther, endda i et felt med navne som Freddie Slater, Harley Keeble, Alex Powell og mange flere, som har gjort det godt i de store internationale løb.

Med sejren i pre-finalen skulle Walther altså starte fra forreste position til finalen, dette var på siden af franske Enzo Deligny.

Deligny var dog flyvende og allerede på femte omgang kom han forbi Walther og indtog førstepladsen. Deligny satte også finalens hurtigste tid. Walther formåede dog at holde andenpladsen resten af finaleheatet og sikrede altså et rigtig flot, dansk resultat i et hårdt felt!

Foto: Lrnphoto

Heatsejre til Weywadt og Bille Clausen

Også Jonathan Weywadt var med i toppen. Selvom der med en 21. plads i tidtagningen var langt til toppen af feltet, lykkedes det alligevel Weywadt at sikre sig en sejr i sit tredje heat. Weywadt sluttede finalen på en 16. plads.

Tobias Bille Clausen sikrede sig en flot 9. plads i tidtagningen og i sit sidste heat tog han sejren. Tobias havde dog ikke været særlig heldig i løbet af sine heats, derfor kørte han med i Second Chance heatet, hvor han dog sikrede sig en flot andenplads. I finalen satte tekniske problemer desværre Tobias ud af løbet.

Freya Normann kørte også med i Second Chance heatet, hvor hun endte på 29. pladsen. Louis Leveau sluttede sin weekend efter de kvalificerende heats, hvor han sluttede som nr. 81.

OK Junior top-3:

  1. Enzo Deligny, Frankrig
  2. David Walther, Danmark
  3. Tomas Stolcermanis, Letland

OK top-3:

  1. Nikola Tsolov, Bulgarien
  2. Rafael Camara, Brasilien
  3. Arvid Lindblad, Storbritannien

I OK nåede Mathias Bjerre Jacobsen til second chance heatet, hvor han endte som nr. 33.

Se alle weekendens resultater her.

Scroll til toppen