God afslutning på dramatisk WSK Open Cup

På finaledagen til WSK Open Cup, kunne bekymrede seere følge med på LiveStream mens OK klassens finaleheat var standset af rødt flag på grund af et voldsomt uheld. Et sammenstød mellem tre kørere, tjekkiske Eliska Babickova, italienske Nikola LaCorte og maltesiske Zachary David, udløste det røde flag og resten af feltet måtte vente i en time, alt imens de involverede kørere blev fløjet på hospitalet med helikopter. Til stor lettelse, har Kart Republic Motorsport, som alle de involverede kørere står hos, meldt ud, at alle tre er i bedring. Lacorte og Babickova blev fløjet til tjek på hospitalet i Padova, men slipper efter seneste melding med mindre skader. David slap med en forslået ankel. Efter det var meldt ud, at alle kørere var ved bevidsthed og redningspersonalet igen var på plads ved banen, kunne OK finaleheatet fortsætte.

En voldsom oplevelse for alle, der var tilstede ved banen. Der skal lyde en stor tak til redningspersonalet for deres indsats.

Romeo Haagh hurtigst af danskerne i Mini

I den yngste klasse, Cadett Mini, var det Romeo Haagh, der kom bedst ud af sine kvalifikationsheats, der placerede ham som nr. 41 ud af de i alt 102 kørere i Miniklassen. Marc Alexander Reistrup og Oliver Rasmussen placerede sig som hhv. nr. 67 og 66, hvilket betød at alle danskere lige netop havde kvalificeret sig til prefinalerne. Her fra var der dog ingen af danskerne, der gik videre til finalen. Romeo Haagh sluttede forrest af danskerne med en 21. plads i prefinale A.

Polske David Cosma-Christofor løb med finalesejren, mens det blev østriske Niklas Schaufler, der løb med Open Cup mesterskabstitlen.

Romeo Haagh tidligere på sæsonen.

Freddie Slater vinder finalen i OKJ – Egozi tager titlen

I OKJ var det britiske Freddie Slater, der løb med finalesejren. Amerikanske Luis Egozi tog andenpladsen hvilket sikrede ham mesterskabssejren. Harley Keeble tog finalens fjerdeplads, men sikrede sig mesterskabets andenplads mens Slater måtte nøjes med den samlede tredjeplads.

Danske Luis Levau nåede med i prefinale A, hvor han sluttede på en 26. plads og dermed desværre ikke kvalificerede sig til finalen.

Marius Kristiansen med i finalen – Lindblad mister sejren til Taponen

Efter den lange venten for rødt flag, kunne kørerne igen vende tilbage til deres karter og færdiggøre finaleheatet i OK. Der var blot fem omgange tilbage, så der kunne kun blive tæt kamp om podieplaceringerne. Marius Kristiansen havde som den eneste dansker, der kørte med i weekenden, kvalificeret sig til finalen, hvor han endte på en 23. plads.

Marius Kristiansen til DM tidligere på sæsonen

Britiske Arvid Lindblad, som ellers lå til at kunne vinde mesterskabet kørte af fra en andenplads og derfor blev det finske Tuuka Taponen, der løb med mesterskabssejren efter en tredjeplads i finaleheatet. Polske Kucharczyk vandt finaleheatet og fik dermed en tredjeplads i mesterskabet. Lindblad endte mesterskabet på en tredjeplads.

Du kan se alle weekendens resultater her.

Scroll til toppen