Rekordmange danskere kan i år følge Dansk Super Kart på SPORT LIVE

Foto: Bo Skovfoged

Dansk Super Kart kan i år ses af over 500.000 husstande på SPORT LIVE. Kanalen dækker alle sæsonens tre DSK-afdelinger samt DM-finalen i august.

Snart svinges startflaget til en ny sæson i Dansk Super Kart, og der er noget at se frem til for alle motorsportsfans. Tv-kanalen SPORT LIVE er nemlig med hele vejen – fra første afdeling i Ikast til de efterfølgende afdelinger i Thy og Rødby samt DM-finalen i Roskilde.

I 2020 indledte SPORT LIVE et samarbejde med Dansk Automobil Sports Union (DASU) om tv-dækning af bl.a. Dansk Super Kart – til glæde for både kørere, klubber og seere. Dengang kunne løbene ses af omkring 90.000 husstande. I dag når SPORT LIVE ud til over en halv million hjem, og dét glæder Morten Willum, ansvarlig for Dansk Super Kart i DASU.

– Vi er naturligvis glade for, at vi også i 2022 kan vise danskerne Dansk Super Kart, og vi ved også, hvad det betyder for både kørere, klubber og teams, at deres sport kommer så bredt ud gennem SPORT LIVE. Vi arbejder konstant på at forbedre showet, og vi tør godt love, at det bliver endnu bedre i år. Så vi håber, seerne vil tage godt imod os, siger Morten Willum.

Dansk Super Kart 2022 inkluderer de internationale klasser KZ2 og KZ Gentlemans Cup, OK, OK Junior samt DASU Senior og DASU Junior. Tredje afdeling i Rødby byder desuden på Rotax E-kart, og ved DM i Roskilde køres der i klasserne Micro E-karting og Mini 60, hvilket er et nyt koncept, der med stor success blev afprøvet til DM i sæson 2021.

SPORT LIVE sender fra finaledagene i alle tre DSK-afdelinger. Derudover kåres der officielle danmarksmestre ved DM i Roskilde søndag d. 14. august, som også sendes på kanalen.

Tv-dækning af Dansk Super Kart 2022:

Søndag d. 15. maj

1. afdeling, Midtjysk Karting Bane

Søndag d. 19. juni

2. afdeling, Thy Karting Center

Søndag d. 4. september

3. afdeling, Rødby Karting Ring

Søndag d. 14. august

DM-finale, Roskilde Racing Center

SPORT LIVE er tilgængelig hos YouSee, YouTv, Allente, Waoo, Stofa, Norlys og en række af landets største antenneforeninger. Derudover vil SPORT LIVE fra d. 1. marts være inkluderet i digitale abonnementer på 15 danske dagblade under Jysk Fynske Medier.

//F3 Media Group, SPORT LIVE

Scroll til toppen