2. afd. af WSK Super Master Series

Mini – 80 deltagere

Mini klassen var som sædvanligt den største klasse med hele 80 deltagere. Blandt de 80 deltagere var Sebastian Gravlund med som den eneste dansker.

I tidtagningen kørte Sebastien en 57. plads hjem.

I første heat startede Sebastian 23, men røg desværre 9 placeringer ned og fik desuden kun kørt 5 ud af 6 omgange. Andet heat gik noget bedre, da Sebastian formåede at køre sig fem placeringer op og slutte på en 19. plads. Tredje heat sluttede han på 20. pladsen. I fjerde og sidste heat gik det uheldigt for sig igen – Sebastian nåede slet ikke, at få kørt nogle omgange, så han sluttede, som sidste mand i feltet, på en 32. plads.

Disse placeringer i de indledende heats var desværre ikke nok, til at Sebastian kunne kvalificere sig til prefinalen.

Top 3 i Mini klassen blev:

1. Gabriele Mini, I, Energy / TM
2. Michael B. Paparo, I, IP Karting / TM
3. Leonard Bizzotto, I, CRG / TM

OKJ – 53 deltagere

Noah Watt var den eneste dansker i OK Junior. I tidtagningen blev det til en 13. plads for Noah, hvilket betød en startposition fra fjerde pladsen i første heat.

I det første heat kører han sig 4 pladser frem og tager dermed 1. pladsen. I andet heat får Noah også kørt sig en del pladser frem og slutter på 2. pladsen. 3. heat slutter Noah også på anden pladsen. I sidste OKJ-heat får Noah også kørt sig et par placeringer op og slutter på 4. pladsen.

De gode resultater fra de indledende heats førte til en startplacering fra 2. pladsen i prefinalen. Denne placering holdt Noah hele heatet.

OKJ finalen var utrolig intens – i sær for Noah, som startede fra 3. pladsen. På fjerde omgang mister Noah to placeringer efter et overhalingsforsøg. Han får dog hurtigt kæmpet sig tilbage på en 2. plads, hvorfra han kæmper om 1. pladsen mod svenskeren Isac Blomqvist. På sidste omgang forsøger Noah at overhale, men rammer i stedet sammen med svenskeren, hvilket resultere i, at de begge ryger af banen. Efter sammenstødet får Noah en straf, som medfører udelukkelse fra heatet.

Ærgerligt for Noah, som pt. ligger på en samlet 6. plads i serien – en podieplads i 2. afdeling ville have lunet rigtig godt.

Top 3 i OKJ klassen blev:

1. Ivan Shvetsov, RUS, Tony Kart / Vortex
2. Bogdan Fetisov, RUS, Tony Kart / Vortex
3. Ulysse De Pauw, BEL, Birel Art / Parilla

OK – 27 deltagere

Nicklas Nielsen og Christian Lundgaard, var de eneste danske deltagere blandt 27 deltagere i alt i OK-klassen.

Nicklas var den hurtigste dansker i tidtagningen, hvor han kom på en 3. plads. Christian sluttede tidtagningen med en 7. plads.

Nicklas vinder første heat, mens han kommer på en 2. plads i både andet og tredje heat.

Det gik desværre knapt så godt for Christian. I første heat blev det til en 8. plads, mens han i andet heat røg 5 placeringer ned og endte på en 13. plads. I sidste heat nåede Christian slet ikke ud til heatet, hvilket resulterede i en 25. plads.

I prefinalen startede Christian fra en 13. plads, men mistede desværre tre placeringer og slutter på en 16. plads. Nicklas startede fra pole postion, hvorfra han mistede en enkelt placering.

Christian nåede heller ikke ud til finalen på grund af motorproblemer. Han sluttede altså weekenden rigtig ærgerligt.

Nicklas i intens kamp om podieplacering

Nicklas startede fra 2. pladsen i finalen og fik en god start. Nicklas førte stort set hele heatet indtil 11. omgang, hvor englænderen Thomas Joyner overhaler. Joyner og Nicklas ligger hhv. 1 og 2, da Joyners motor sætter sig og Nicklas må undvige, hvilket koster ham to placeringer. Selvom Nicklas var dominerende hele heatet, lykkedes det ham desværre ikke, at få en podieplacering.

Det blev dog til en 4. plads, og Nicklas ligger pt. på en samlet 2. plads i serien, hvor Christian Lundgaard indtager en 10. plads.

Top 3 i OK klassen blev:

1. Lorenz Ravisanutto, I, Tony Kart / Vortex
2. Clement Novalak, GBR, Tony Kart / Vortex
3. Pedro Hiltbrand, E, CRG / Parilla

KZ / KZ2 – 41 deltagere

Der var ingen danske deltagere i KZ klassen, hvor der som sædvanlig var hård kamp om placeringerne blandt de erfarne kørere.

Anthony Abasse satte tiden foran en af de unge nyoprykkere, Leonardo Lorandi og en af de meget erfarne, Lorenzo Camplese.

Unge Leonardo Lorandi klarede sig bedst igennem kvalifikationsheatene, tæt fulgt af de erfarne Bas Lammers og Anthony Abasse.

Den ene prefinale blev vundet af Marco Ardigo, mens Bas Lammers vandt den anden prefinale.

Top 3 i KZ/KZ2 finalen blev:

1. Marco Ardigo, I, Tony Kart / Vortex
2. Anthony Abasse, F, Sodi Kart / TM
3. Paolo De Conto, I, CRG / Maxter

Læs mere om WSK løb og resultater på wskarting.it

Scroll til toppen