3 Danskere til VM i Italien

Nikolaj Bøllingtoft, Rasmus Haugaard og Martin Jessing reprænsenterede Danmark ved VM for Formula A, der blev kørt den 24-25. september på La Conca banen i Italien. Bøllingtoft var den eneste, der nåede til finalen, hvor han skulle starte som nr. 8.

Efter en skuffende tidtagning (nr. 30 ud af ca. 90 kørere) kørte Nikolaj Bøllingtoft sig frem til en rigtig flot placering som nr. 8 til finaleheatet. Her blev han desværre kørt af banen i første sving. Der er referat fra løbet på Nikolaj Bøllingtofts hjemmeside: nikolajbollingtoft.dk.

Alle resultaterne kan ses på cikfia.com/ChampionshipHome.htm. Finaleresultaterne ligger her.

Top 5 til VM blev som følger:

1. Davide Fore, I, Tony Kart / Vortex
2. Arnaud Kozlinski, F,  Sodi / TM
3. Bas Lammers, NL, Swiss Hutless / Vortex
4. Manuel Renaudie, F, PCR / PCR
5. Nick De Bruijn, NL, Gillard / Parilla

Information er IKKE en by i Rusland
Efter min kommentar nederst i denne artikel i sidste uge, hvor jeg kritiserede informationsniveauet, er jeg blevet informeret om, at der trods alt er en del information om de danske elitekøreres præstationer – blandt andet i nyhedsbrevet fra DASU før og efter løbene, samt på nogle af kørernes hjemmesider – herunder Nikolaj Bøllingtofts.

Jeg er bekendt med at der er en hvis information til rådighed, men syntes ikke den står mål med den store indsats, der bliver ydet af kørere, mekanikere, sponsorer mv. Jeg vil dog gerne moderere mine udtalelser lidt, og rette det til, at “informationsniveauet i dansk karting er en by på grænsen mellem Finland og Sverige” 🙂

Der er sket en flere gode nye ting på informationssiden i denne sæson – blandt andet den nye Peugeot-Superkart.dk hjemmeside og aftalen med DK4. Resultatformidlingen fra de danske løb har også været langt bedre i år end sidste år.

Lad os håbe, at vi også næste år ser nye forbedringer til glæde for alle gokart-interesserede.

Scroll til toppen