3. afdeling af WSK Super Master Series

5 danskere havde taget den lange tur til den Syditalienske bane, La Conca, for at kæmpe om gode placeringer til 3. afdeling af WSK Super Master Series.

Mini – 66 deltagere

Selvom det danske deltagertal var faldet fra 9 til 2 siden sidste afdeling, var det samlede Mini felt dog stadig stort med hele 66 deltagere.

Conrad Laursen og Sebastian Gravlund var de to danskere, som skulle kæmpe om gode placeringer, i det, som sædvanligt, store Mini-felt. I tidtagningen placerede de to danskere sig også flot blandt de 66 andre, nemlig med Conrad på en 24. plads og Sebastian på en 26. plads.

I sine heats placerede Conrad sig som hhv. 10, 24, 11 og 4. Sebastian placerede sig som nr. 7, 14, 12 og 9.

Sebastian havde klaret sine heats super flot og kunne derfor starte prefinalen fra en 12 plads, mens Conrad startede lige bagved fra en 14. plads. Fra sin startplacering kæmpede Sebastian sig 5 pladser frem i feltet og sluttede på en 7. plads. Conrad kørte sig også et par placeringer frem til en 12. plads. Begge drenge sikrede sig altså en plads i finalen.

Med Conrad på en 24. plads og Sebastian på en 14. plads, var drengene klar til at kæmpe mod 32 andre kørere i finalen.

Da starten gik, udgik Conrad desværre og kom ikke tilbage på banen igen, løbet sluttede altså uheldigt for Conrad og han måtte nøjes med en endelig 34. plads. Sebastian klarede sig dog igennem starten og fik derfra kæmpet sig 4 pladser frem i feltet. Sebastian kom over stregen som nr. 10.

OKJ – 49 deltagere

I OK-junior var der også kun 2 danske kørere, Victor Majgaard og Frederik Kikkenborg. I tidtagningen placerede de to sig som hhv. 18 og 38.

Victor kom i sine 3 heats på hhv. 11, 22 og 17. Frederik kom i første og sidste heat på 13. og 10. pladsen, han udgik desværre fra sit 2. heat på grund af nedfalden front.

Begge danskere endte i prefinale B. Her startede Victor fra en 15. plads, derfra kørte han sig 6 placeringer frem i feltet og sikrede sig en plads i finalen.

Frederik Kikkenborg kvalificerede sig desværre ikke til finalen, da han mistede to placeringer fra hans startplacering som nr. 16. og derfor lige præcis ikke blev en del af de 17 første, som var videre i finalen.

I finalen startede Victor som nr. 17 blandt de 33 finalister. Herfra kæmpede han sig 7 pladser op gennem feltet og sikrede sig derfor netop en placering i top-10.

KZ2 – 44 deltagere

I KZ2 var Oliver Rasmussen den eneste dansker feltet, bestående af 43 andre kørere.

Oliver sluttede sine heats som nr. 17, 22 og 12

I prefinalen sikrede Oliver sig en plads i finalen med en 16. plads.

Dette betød en startplacering som nr. 31 i finalen. Herfra kørte Oliver sig 4 placeringer op igennem feltet og sluttede på en 27. plads.