Julie Friis tager dobbeltsejr i OK til anden afdeling af DSK

Julie Friis satte for alvor drengene på plads, da hun i weekenden tog sejren i begge løb og samtidig satte begge finalers hurtigste tid! I søndagens finale lykkedes det endda Julie at kæmpe sig helt til tops efter en startplacering som nr. 7.

Ingen sejr uden kamp til stregen

Selvom Julie brillierede hen over weekenden, kom hun ikke sovende til sejren.

Om lørdagen var det Valdemar Aggerholm, som satte tidtagningens hurtigste tid og vandt dagens første heat. Andet heat blev vundet af Victor Wolfsohn. Det var først i prefinalen og finalen at Julie strøg helt til tops. På lørdagens podie gjorde Tino Egeskov og Magnus Germansen Daae hende selskab.

Lige ved og næsten for Frederik Lystrup

Om søndagen lagde Julie ud med at køre hurtigste tid og vinde begge heats. I prefinalen var det dog Frederik Lystrup, der tog sejren. I finalen førte Frederik en stor del af heatet indtil en ærgerlig kørerfejl sendte ham ud i sandet, hvor han endte finalen. Gianni Andrisani havde også været oppe og snuse til førstepladsen i den første del af heatet, men endte heatet på en tredjeplads og senere sendte en diskvalifikation ham bagerst i feltet. I mellemtiden havde Julie Friis kæmpet sig hele 7 placeringer frem i feltet og tog altså en flot sejr, foran Victor Wolfsohn på andenpladsen og Robert Diringer på Tredjepladsen.

Frederik Lystrup

Lørdag top-5Søndag top-5
1. Julie Friis1. Julie Friis
2. Tino Egeskov2. Victor Wolfsohn
3. Magnus Germansen Daae3, Robert Diringer
4. Frederik Lystrup4. Christian Droob
5. Gianni Andrisani 5. Alexander Hartvig

Se alle resultater og mesterskabsstillinger på Speedhive appen.

Søndagens podie: Fra venstre: Victor Wolfsohn, Julie Friis og Robert Diringer

Scroll til toppen