Årets DASU talenter kåret

Årets motosportstalenter 2007 blev kåret i Herning lørdag den 27. oktober. Nicolai Møller Madsen blev årets karting talent, Johan Jokinen blev årets banesportstalent i sit debutår. Nikolaj Bøllingtoft fik tildelt Colding pokalen.

Her er Nicolai Møller Madsen øverst på podiet ved Peugeot Super Kart i Roskilde tidligere på året. Foto: Michelle Gatting.

I 2007 har Nicolai Møller Madsen vundet både DM og Peugeot Super Kart i KF3 klassen. Han har desuden vist gode takter i en lang række udenlandske løb, hvor farten ofte har været til topplaceringer, uden det dog er endt med podieplaceringer i de internationale løb.

I 2008 fortsætter det 14 årige talent i KF3 klassen, hvor målet er at opnå internationale topplaceringer. Nicolai har dog stadig en chance for at opnå et internationalt topresultat i år, da han den 10. december flyver til Macau (Kina) for at deltage i Asia-Pacific Championsship den 14-17. december. Til løbet får han support af Tony Kart fabriks teamet (se løbsresultater på cikfia.com).

Johan Jokinen skiftede fra gokart til Formel Ford i 2007 – og blev årets banesports talent
Med en 2. plads i det samlede DM og en 1. plads i Ford Junior Cup, var Johan en af de dominerende kørere i årets Formel Ford serie – iøvrigt sammen med to andre tidligere gokartkørere – DM vinderen Christian Markussen og DM 3’eren Marco Sørensen.

Johan vandt Ford Junior Cuppen foran netop Christian Markussen og Marco Sørensen. Dermed kunne Johan tage til det uofficielle VM i Formel Ford på Brands Hatch i England som sponseret fabrikskører.

Til løbet i England blev Marco Sørensen bedste dansker på en 9. plads, mens Johan Jokinen blev nr. 20 og Nils Vestergaard (som også kørte gokart i 2006) udgik.

Her er Johan Jokinen sammen med Teamchef Anders Ole Egebart ved Formel Ford raceren.

Nikolaj Bøllingtoft fik Colding pokalen – blandt andet for sin 3. plads ved VM i KF1
3. pladsen ved VM var uden tvivl årets højdepunkt for Nikolaj, som i 2007 har været fabrikskører for Kosmic teamet, og har deltaget i Italian Open Masters, hvor han har haft en del problemer, og blev samlet nr. 19. Han har desuden deltaget i EM serien, hvor han blev nr. 9.

Planerne for 2008 er ikke fastlagt – men en sæde som fabrikskører for Tony Kart Racing Team er en af mulighederne på ønskelisten.

Her er Nikolaj Bøllingtoft på podiet ved VM, sammen med vinderen Marco Ardigo og sølvvinderen Gary Catt.

Et stort tillykke til alle talenterne.

Scroll til toppen