Andreas S. Hansen deler bil med Jason Watt

Til 2009 DTC sæsonen byder Team BYGMA Jason Watt Racing på en sensation; Jason Watt vil i den kommende sæson dele sin DTC bil med det unge talent, Andreas S. Hansen. Efter en karriere i den hjemlige KF3 karting serie, er Andreas nu klar til sin debut i DTC.

Jason Watt deler sponsorpladserne på sin Seat Leon DTC racer med Andreas S. Hansen. Foto: Jeppe Rimmen – watt.dk.

Bilen de skal dele er Jason Watts Seat Leon Super 2000, og næsten uanset hvilken vinkel bilen betragtes i vil Andreas S. Hansens indflydelse kunne ses. Baggrunden for det opsigtsvækkende partnerskab, er at Andreas efter en imponerende karriere i den hjemlige KF3 kartingklasse, nu har fået et tilbud som fabrikskører for den italienske kartingfabrikant Energy Corse.

2008 har været en rigtig god sæson for Andreas, og inden rejsen til Italien beviste den 13 år gamle kører fra Lille Skensved sit talent, ved at vind sølv ved Danmarksmesterskaberne i KF3 ved Roskilde Racing Center.

Den internationale debut
Den internationale opmærksomhed omkring den unge dansker tog fart, da Andreas sammen med ASH Racing den 11. – 18. oktober fik sin internationale debut i KF3 klassen, ved den 38. Tourneo International Karting event i Parma, Italien.

Selvom der var tale om den første internationale turnering, så viste Andreas sin klasse. Ud af fire kvalifikationsheats fordelt over to weekender, så kunne han slutte med en sejr, en 2. plads og en 3. plads. Finalen blev længe ført af den unge dansker, indtil han blev kørt af banen.

Prompte kom tilbuddet fra Energy Corse om et fabrikssæde, allerede fra sæson 2009. Forhandlingerne har siden stået på sammen med manager Jason Watt, og beslutningen om at tage imod tilbuddet som fabrikskører er nu videregivet til Energy Corse.

“Andreas er en ung sympatisk fyr med et kæmpe talent som kan drive drømmen langt med den rette opbakning. Jeg har valgt at gøre en indsats for at give ham den chance jeg synes han fortjener, og jeg tror at han bliver stor en dag – og så vil jeg gerne kunne sige “ham har jeg opfundet” Griner Jason.

Sponsorpladserne på Jason Watts DTC bil deles med Andreas
Tilbuddet som Energy Corse har givet Andreas S. Hansen, er et rigtigt godt tilbud. For at sikre økonomien i dette projekt, har Jason Watt tilbudt at stille sponsorpladser til rådighed på sin Seat Leon DTC bil. Specifikt er der tale om sponsorpladser på tagrællingerne af den flotte bil.

Således har sponsorer her et tilbud om at blive eksponeret på en Danish Touringcar Championship racerbil, i en tv transmitteret racerserie. Og samtidig hjælpe den næste generation racerkører på vej til sit internationale gennembrud.

Derudover kan man købe sig til teambuilding events, med gokart konkurrencer og foredrag ved Jason Watt.

Der er forskellige priser på disse events, afhængig af hvordan pakken skal sammensættes. Og ikke mindst hvorvidt man ønsker at støtte morgendagens danske racerkører, eller blot ønsker at købe et event.

Kontakt Michael V. Larsen, ASH Racing:
Telefon: 4025 1171
Mail: Michael@rivendell.dk

Aslak Vind
Watt.dk

Scroll til toppen