Billeder fra Rotax Nordic Championship

Rotax Nordic Championship 2009 blev kørt i Ikast den 8-9. august, og blev en rigtig spændende affære i alle klasserne. Nu kan du se ca. 300 billeder fra Juniorklassen – referat og flere billeder er på vej.

Her er det Lasse S. Sørensen (84), Nikolaj L. Hansen (72) og Magnus Petersen i tæt kamp om placeringerne.

31 juniorkørere gav hinanden kamp til stregen ved Rotax Nordic Championship 2009. De 116 kørere, der deltog i løbet, fordelte sig på følgende klasser:

Mini: 16 kørere
Junior: 31 kørere
Senior: 36 kørere
Senior Master: 8 kørere (OB / Heavy)
DD2: 25 kørere (inkl. Master)

Du kan se galleriet fra Juniorklassen her

Personligt vil jeg gerne sige tak for kampen til de andre gamle og/eller tunge i Senior Master klassen (og undskyld til Keld 🙂 med et par billeder fra racet.

Her er René Poulsen (144) som vandt Heavy klassen og Kell Jørgensen (44 – fra HK Motorsport), som vandt Old Boys klassen – selvom de var lige ved at køre hinanden af på sidste omgang af finalen.

Her er Keld D. Nielsen, som blev nr. 3 i Old Boys klassen.

Her er undertegnede (39), som blev nr. 2 i Old Boys, ved at lægge an til en overhaling af LasseSimonsen, som blev nr. 2 i heavy klassen.