Christian Sørensen til ART GP

Efter et enkelt løb for Kartronix i 2014 skifter Christian Sørensen nu til det franske team ART GP.

Den tidligere Birel og Tony Kartfabrikskører Christian Sørensen skifter til det franske team ART GP. Sidste sæson kørte Sørensen bl.a. for det svenske team Ward Racing hvor han leverede et formidabelt resultat til EM-afdelingerne hvor han samlet tog bronze. De gode resultater har nu resulteret i, at det svenske ART Grand Prix har vist interesse for danskeren.

Facts:
ART Grand Prix er fransk
Blev etableret i sommeren 2011
Team Manager: Armando Filini
CEO: Nicolas Todt
Er blandt topteamsene i både WSK og EM/VM

-” Resultaterne har vundet pænt genklang uden for Danmarks grænser. Derfor er vi blevet kontaktet af de nye upcoming karting-konstruktører: ART GP fra Frankrig. Primus motorer i racingteamet er: Frédéric Vasseur og Nicolas Todt, fortæller Erik Sørensen der er far til Christian. Nicolas Todt er søn af den tidligere Formel 1-teamchef hos Ferrari og nuværende præsident for FIA: Jean Todt.

Hovedpunkterne på kalenderen er overordnet EM-afdelingerne og VM, der køres senere på året. Teamet får lov at køre VM på “hjemmebane” nemlig Essay i Frankrig.

Danskeren kører sit første løb for teamet når det gælder 1. afdeling af WSK Super Master Series d. 21. – 23. Marts på Sarno. Her stiller også Nicklas Nielsen, Kevin Rossel og Andreas Hansen til start.

Læs mere om ART GP teamet her.

Scroll til toppen