Christian Sørensen til Winter Cup for LH Kart

Viceverdensmester Christian Sørensen tager endnu en sæson i KF2. 2011 var hans første sæson i KF2, og man må derfor sige at det tegner godt for 2012 sæsonen. Med resultater som nr. 2 ved World Cup, Dansk Mester, nr. 6 ved tysk mesterskab, titlen som Årets Kartingkører 2012 og vinder af Colding Pokalen har han allerede gjort sig godt bemærket i Danmark og på den internationale KF2 scene.

Christian skal den kommende sæson køre for Lewis Hamiltons gokartteam, hvor han får et gensyn med Rickard Franchini, tidligere teamchef for det svenske Italsport, som Christian kørte for i 2010. Han er nu teamchef for LH Kartingteam.

Det er ikke det eneste gensyn i 2012. Christian og co. har genoptaget samarbejdet med de tjekkiske motortunere KSV, der leverede motorer til Christian da han vandt det tyske mesterskab i junior klassen.

christiandma

Her er Christian til Dansk Motorsport Award hvor han fik prisen for Årets Kartingkører, og Colding pokalen. Foto:Dasu.dkSe mere om kåring på Danskmotorsportaward.dk.

Sæsonens første løb er den legendariske Winter Cup i South Garda, som køres i weekenden: d.17 – 19. februar 2012. Christian har haft den første test i LH Karten på South Garda, hvorfra han fortalte:

“LH-karten er virkelig konkurrencedygtig og hurtig, og jeg nåede derfor ned på nogle fornuftige omgangstider. Desværre drillede tågen på sidstedagen, hvor jeg fik svært ved at ramme bremspunkterne i svingene. Vi påregner dog at køre yderligere en test-session før Winter Cuppen”

Følg med på Gokartweb, og se hvordan det går med Christian og de andre danske talenter i 2012.

Scroll til toppen