Dansk Super Kart er klar til Rødby

83 er tilmeldte til Dansk Super Kart i Rødby når sæsonens 7. & 8. afdeling køres.

I den kommende weekend d. 20. – 22. Juni køres sæsonens 7. og 8. afdeling af Dansk Super Kart. Det er også sæsonens sidste løb inden “sommer-pausen” går på hæld. Sommerpausen løber frem til 23. August, hvor 10. og 11. afdeling køres i Thy. Årets afslutning og store finale køres så på Søndersø i September.

Ca. 85 kørere er tilmeldte til løbet i Rødby. Det er i klasserne Cadett Mini, Cadett Junior, KF Junior, KF og KZ. Cadett Mini afsluttede deres “cup” i Grindsted, hvor det jo var Viktor Poulsen der endte med at løbe med den titel. Han er også i front af DSK-stillingen med 15 point foran Lucas Svensson, mens Rune Kaarsberg er treer med 33 point til Svensson. For Cadett Juniorerne er det Benjamin Frislund Mikkelsen der er i front af DSK-stillingen med 57 point ned til andenpladsen Andreas Falch. Rasmus Bradal er treer med 24 point op til Andreas.

Nu er DASU Talent Cup også gået godt igang, og her er det Frederik Vesti der har lagt sig front – dog skarpt forfulgt af Noah Watt, kun 2 point adskiller nemlig de to. Vesti fører også DSK med 30 foran Noah Watt, mens Michael Christiansen er 3’er i stillingen 20 point efter Watt.

I KF klassen er det den regerende mester Alexander Müller der er i front af DSK. Han har 58 point ned til Kristian Thorsen på andenpladsen, mens Andreas Jochimsen er treer, kun 2 point fra Thorsen.

I KZ er Toke Christensen gået i front af DSK-stillingen med 16 point ned til Jonas Hansen på andenpladsen. Mads Bild hænger godt på, og er treer, kun 3 point fra Hansen.

Alle mesterskabsstillinger kan findes på MyLaps her.

Løbet kan følges live på Amigoo.se, fra fredag d. 20. Juni.

Scroll til toppen