Dansk triumf til Tysk Mesterskab

Sidste afdeling af det Tyske Kart Mesterskab – DKM – blev kørt på Hahn banen den 22-23. august. Nicolai Møller Madsen og Michelle Gatting blev nr. 1 og 2 i det samlede mesterskab for topklassen KF2. 3 andre danskere kom i top 5 i deres klasser.

Nicolai Møller Madsen havde sikret sig den samlede sejr inden weekendens løb i Hahn, hvor han fik en 2. plads i finalen. Her er han øverst på podiet i det samlede resultat sammen med Michelle Gatting på 2. pladsen og Patrick Kappis på 3. pladsen.

Danskerne har i høj grad sat sit præg på årets Tyske Mesterskab. I alt 14 Danske kørere har deltaget i mesterskabet og 5 kørere sluttede i top 5 i deres respektive klasser. Her slutplaceringerne for alle de danskere, der har opnået point i mesterskabet:

DKM (KF2 – topklassen)

1. Nicolaj Møller Madsen
2. Michelle Gatting
5. Bo Sørensen
11. Dear Schilling
13. Thomas Krebs
22. Jacob Nørtoft
23. Thomas Fjordbach

DKCM (KF2 – challenge klassen)

4. Lars Sørensen

DKJM (KF3)

5. Christian Sørensen
24. Kean Kristensen


Her er Bo og Christian Sørensen, der begge blev nr. 5 samlet. I sidste afdeling på Hahn blev Christian Sørensen nr. 2 i KF3, mens Bo blev nr. 7 i KF2.


Lars Sørensen startede rigtig skidt på det Tyske Mesterskab i KF2 challenge klassen, men efter samarbejdet med Gert Munkholm blev indledt har han været med helt fremme. Til sidste afdeling i Hahn blev han 2er i sprinten og 3er i finalen.

Du kan se alle resultater på dkm-dmsb.de

Scroll til toppen