Danske topresultater til Bridgestone Cup finale

Sejr til Nicolaj Møller Madsen og 5. plads til Lars Sørensen i KF2 samt en flot 2. plads til Kevin Rossel i KF3 – det var udbyttet da 6 danskere var til finale i South Garda den 17-18. oktober.

Her er Kevin Rossel (38) forrest i KF3 feltet.

Finalen i Bridgetone Cup 2009 blev kørt på South Garda Karting i Italien. Nicolaj Møller Madsen, Lars Sørensen, Thomas Fjordbach og Christina Nielsen deltog i KF2, hvor der var 41 deltagere. Kevin Rossel og Jacob G. Nielsen deltog i KF3, hvor der var 31 deltagere.

Nicolaj Møller Madsen var med helt fremme fra start til slut, og kunne stille sig øverst på podiet efter en velfortjent sejr i finalen.

Lars Sørensen blev 9er i sin gruppe ved tidtagningen, men fik sig kørt godt frem i kvalifikationsheatene, så han kunne starte prefinalen som nr. 5. I prefinalen mistede han 2 pladser, men han vandt både de to pladser og én mere, da han sluttede på 4. pladsen i finalen.

Thomas Fjordbach sluttede KF2 finalen som nr. 22, mens Christina Nielsen ikke kom videre fra opsamlingsheatet.

Flot fight af Kevin Rossel i KF3
Efter en 13. plads i tidtagningen kom kevin flot igennem to kvalifikationsheats, som han sluttede på 4. pladsen. I sidste kval. heat fik han et lille skub og måtte ned på en 30. plads. Det gav Kevin en startplacering som nr. 13 til prefinalen. Her kæmpede han sig frem til en slutplacering som nr. 5 – og lagde dermed grunden for en god finaleindsats.

I finalen får Kevin hurtig kontakt med den førende Pavel Rudakov, og formår at holde sin placering så han slutter løbet på 2. pladsen.

Jacob G. Nielsen sluttede finalen på en 15. plads.

Du kan se alle resultater på bridgestone-cup.com

Scroll til toppen