Danskerne havde det svært i Italien

At dømme ud fra resultatlisterne efter 4. afdeling af det åbne italienske mesterskab, skulle de 4 danske deltagere hellere have deltaget i Peugeot Super Kart i weekenden 12-13. juni.

Marco Sørensen stod for det bedste danske resultat med en 13. plads i ICA Junior finalen. Det kunne se ud til at være passende for weekenden, da han blev nr. 14 på tiden. Marco ligger på en flot 9. plads i det samlede resultat.


Joachim Stephansen blev nr. 27 i ICA finalen, efter at have været nr. 22 på tiden. Jeg kan ikke se Joachim i det samlede resultat.

I Formula A gik det helt skidt for Nikolaj Bøllingtoft. Han blev nr. 15 i tidtagningen og blev 12’er i det første kval. heat. Herefter udgik han både i 2. kval. heat og i opsamlingsheatet inden finalen. Nikolaj ligger nu som nr. 27 i det samlede resultat.

Rasmus Haugaard startede noget længere nede i Formula A, men sluttede til gengæld bedre. Fra en 36. plads i tidtagningen lykkedes det Rasmus at køre sig op til en 18. plads i finalen. Jeg kan ikke se Rasmus’ placering i det samlede resultat.

På trods af at weekenden ikke bragte de helt store resultater til danskerne, håber jeg alligevel, de har haft en rigtig god weekend i Italien – de skulle jo gerne blive ved med at gøre en indsats for at få danmark godt præsenteret i udlandet.

Du kan se alle resultater – samt flere billeder fra løbene på www.federkarting.it.

Scroll til toppen