Første halvdel af WSK Euroseries kørt

Danskerne endnu engang godt med i WSK Euroseries. Desværre blev det heller ikke denne gang til nogle pokaler for de ellers hurtige danske drenge i serien.

Foto: WSK Euroseries i Zuera. MEDIA4U.

KF:

Halvdelen af WSK Euroseries er nu overstået. I sidste weekend blev anden afdeling af serien nemlig kørt på Zuera. På mange måder kan man sige at Zuera er en god “dansker-bane”. I hvertfald er der altid blevet kørt gode resultater hjem på banen i de seneste år. Specielt Nicklas Nielsen ser ud til at være godt tilpas på banen. Han var hurtig til EM i 2011, sluttede som 2’er til WSK Euro i 2011 og sidste år sluttede han 4’er til WSK Euro. I år var han også hurtig lige fra starten af, hvilket han jo har været hele året. I fredagens tidtagning var Nicklas 6’er på tiden. I prefinalen sluttede han som 7’er og i finalen startede det egentlig også ganske godt. Desværre på kun fjerde omgang ryger han af banen og slutter på en 19. plads, dog med heatets andenhurtigste tid. Farten og gejsten er der helt sikkert, men det er ligesom at Nielsen ikke rigtig kan ryste det sidste smule uheld af sig.

Christian Sørensen var i Zuera også rigtig flot med. Han var i fredagens kvalifikation 8’er på tiden, mens den anden dansker Kevin Rossel var 13’er på tiden. I prefinalen ender det dog ikke så godt for nogle af dem. Rossel ender 31’er og Sørensen 33’er. I finalen kommer specielt Sørensen rigtig flot tilbage og slutter 16’er. Rossels uheld skulle dog vise sig ikke at være fuldstændig opbrugt endnu, og han udgår desværre efter 6 omgange.

Dorian Boccolacci fra Energy teamet har lagt sig i front af WSK Euromesterskabet med 13 point ned til Ben Barnicoat.

Prefinale:Finale:
1. Dorian Boccolacci2. Armand Convers3. Felice Tiene1. Felice Tiene2. Dorian Boccolacci3. Kevin Lavelli

KF JUNIOR:

I KF Junior er det altså Lando Norris, Daniel Ticktum og Nikita Sitnikov der er de helt store stjerner. Den meget lille brite Lando Norris har været dominerende i KF Junior-feltet hele sæsonen, og har nu lagt sig i front af WSK Euroseries mesterskabet med næsten 100 point ned til 2’eren Daniel Ticktum.

Prefinale A:Prefinale B:Finale:
1. Lando Norris2. Jehan Daruvala3. Alessio Lorandi1. Daniel Ticktum2. Nikita Sitnikov3. Enaam Ahmed1. Lando Norris2. Daniel Ticktum3. Nikita Sitnikov

KZ1 og KZ2

I KZ1 er det ikke overraskende Max Verstappen der løber med det hele. Han fører mesterskabet med 100 point ned til 2’eren, som er Ben Hanley. I KZ2 hersker der dog lidt mere spænding. Her er det Marco Zanchetta der fører mesterskabet med kun 40 point ned til Riccardo Negro på andenpladsen.

Alle resultater fra WSK 2. afdeling i Zuera kan findes her.

Næste race i WSK-regi er WSK Masteseries d. 7. April på Sarno.

Scroll til toppen