Gode danske resultater i Kerpen

Søren Mosebo, Tony Kart Racing.dk. Foto: Dennis Bjerringfelt,Karting i Billeder.

Winterpokalen i Kerpen i Tyskland blev afviklet over to weekender. Den 27-28. november var det Formula A, ICA og ICC, der var i aktion. Den 4-5. december var det ICA Junior kørerne, der skulle i aktion.

Her gjorde danskerne en god figur, med hele 3 kørere blandt de første 6 i det samlede resultat. I sidste heat tog danskerne endda 3 ud af 4 topplaceringer – Michael K. Christensen vandt sidste heat foran tyskeren Thorsten Jungfleisch. Herefter fulgte Søren Mosebo og Johan Jokinen som nr. 3 og 4.

Blandt deltagerne var topkørere fra Tyskland, Holland, Belgien, Polen, Bulgarien, Sverige og Danmark. Resultater fra løbet den 28/11 kan findes på kart-club-kerpen.de – resultaterne fra 5/12 var ikke lagt ud på banens hjemmeside ved udarbejdelse af artiklen. De kan findes på kartsport.de – du kan downloade den samlede resultatliste fra ICA Junior klassen her.

Der var også andre danskere i aktion, selvom de ikke var med helt fremme. Ud over de tidligere nævnte, deltog følgende danskere:

Steven A. Jensen sluttede som nr. 25 i ICA Junior
Dennis Hartmann sluttede som nr. 29 i ICA Junior
Andreas Fassberg sluttede som nr. 57 i ICA

Du kan downloade den samlede resultatliste fra ICA klassen her.

Vi har fået følgende rapport om Johan Jokinen fra JJ Racing:

Johan Jokinen stillede igen op for Ward Racing i ICA-Junior med flot mekanikerstøtte fra Team Plumber, og Johan fortsatte med de gode takter fra DM-Revanchen med en samlet 6. plads i løbet.

Hovedmålet test af nye motorer

Deltagelse i Kerpen var primært ment som testløb for vores nye Parilla motorer. Selv om vi nok ikke fik det maksimale ud af motorerne endnu, er det tydeligt, at vi nu er ved at være tæt på toppen internationalt.

Efter 12. plads i tidtagning tog Johan 6. plads i 1. heat. I andet heat lå Johan på 5. plads, men blev regulært skubbet ud i sandkassen. Han kunne heldigvis vende tilbage på banen, og kom i mål på 11. pladsen. Finalen sluttede Johan af med en flot 4. plads, men da samtlige heats var afgørende for dagens resultat, blev den endelige placering en – efter omstændighederne – flot 6. plads.

Johan holder nu pause indtil midten af februar, hvor det igen går løs i South Garda i Italien.

Mon ikke, det også er situationen for mange af de andre danske, internationale kørere?

Scroll til toppen