Johan Jokinen til Ward Racing

Efter en skuffende sæson med Tony Kart Racing Team – både materielt og samarbejdsmæssigt skifter ICA-Junior-køreren Johan Jokinen til det svenske team Ward Racing. Han støttes samtidig af danske Team Plumber.

Samarbejdet startede startede til DM-Revanchen 2004
Skiftet var en realitet allerede til DM-Revanchen, hvor Johan på sin første dag hos Ward gjorde rent bord og vandt samtlige heats om lørdagen. Søndagens finale og muligheden for den samlede sejr forsvandt allerede i starten, hvor Johan blev ramt hårdt bagfra og måtte bare forsøge at køre karten hjem med ødelagt styretøj. Trods søndagens skuffelse var det tydeligt, at Johan, efter en stribe podieplaceringer i år nationalt, nu også har materiellet til at blande sig i toppen internationalt.

Hovedvægt på Italian Open Masters
Samarbejdet med Ward Racing er nu lagt i faste rammer, og Johan vil sammen med svenske Marcus Ericsson repræsentere teamet internationalt i klassen ICA-J. Hovedvægten i 2005 er lagt på det åbne italienske mesterskab, Italian Open, som med sine 5 afdelinger er den mest prestigefulde løbsserie i denne klasse. De andre internationale løb i Johans program er NM, EM, Viking Trophy og Monaco Kart Cup. I Danmark kører Johan Åbningsløbet, Dansk Super Kart og Vega Trophy.

Team Plumber, som er ved at skifte fra karting til standardvogne, har valgt at støtte Johan både økonomisk og praktisk. I de danske løb vil Johan være at finde i Team Plumbers telt.

Scroll til toppen