Jysk / Fynsk Mesterskab 1. afdeling

Christoffer Nygaard vandt Formula A klassen i sin nye DINO kart. Jan Christensen fra VKK vandt ICA Junior klassen foran Marco Sørensen fra AAGKog Andreas Jensen fra MKK. AAGK kørerne satte sig på de første 3 pladser i Pop 1, med brødrene Dalby som nr. 1 og 2. Jesper Krog Sørensen fra TMSK var suveræn i Formel Junior.

Maiken Rasmussen, en af de nyoprykkede Pop 1 kørere, gjorde det godt og fik en samlet 4. plads.

I weekenden den 3-4. april blev første afdeling af Jysk / Fynsk Mesterskab kørt i Thy. En meget stor del af kørerne var, som sædvanlig, mødt op til træningen om fredagen. Solen skinnede og selvfølgelig blæste det kraftigt 🙂

Efter tidtagningen om lørdagen begyndte det at regne, og det blev det ved med resten af weekenden. Det rykkede noget rundt på placeringerne i forhold til tiderne fra fredagstræningen og fra tidtagningen.

Der blev også kørt Sjællandsmesterskab i weekenden. Vi venter på referat og resultater derfra.