Klar til EM 2006

Sidste år fik Danmark en Europamester i ICA Junior (Michael K. Christensen). I år er vi så heldige at den Nordeuropæiske kvalifikation til EM skal køres i Danmark, så muligheden for danske deltagere i finalen er god. Thy Motorsport Karting er vært for arrangementet.

I 2005 vandt Michael K. Christensen både kvalifikationsløbet og finalen om Europamesterskabet i ICA Junior. Danmark har flere kandidater, der kan blande sig i kampen om årets titel, så der er lagt op til spændende race på Thy Karting Center den 15. og 16. juli 2006.

153 tilmeldte fra 9 forskellige lande
153 af Nordeuropas bedste gokartkørere og deres teams er tilmeldt årets EM-kvalifikationsløb, som køres på Thy Karting Center den 13-16. juli.

I alt er der 441 deltagere, som skal kæmpe om de i alt 2 x 72 pladser i finalen, som køres på Mariembourg banen i Belgien den 31/8 – 2/9.

Til løbet i Danmark er der 73 tilmeldte ICA junior kørere (heraf 13 danske) og 80 tilmeldte ICA kørere (heraf 27 danske). Til løbet i Danmark er der deltagere fra Sverige, Norge, Finland, Letland, Lithauen, Rusland, Holland, Belgien og Danmark.

Samtidig med løbet i Danmark køres der Centraleuropæisk kvalifikation i Sarno, Italien og Vesteuropæisk kvalifikation i Braga, Portugal.

Som noget nyt i år, er antallet af kørere, der kvalificerer sig fra hver kvalifikationsløb proportionalt med antallet af deltagere fra hver af de tre regioner (tidligere var der 24 i hver klasse, fra hver region, der gik videre). Det gør betyder, at Region Nord får en enkelt ICA Junior kører mere med til finalerne, mens Region Vest får 3 ekstra ICA kørere med, på bekostning af Region Central, der må nøjes med at sende 20 ICA kørere videre til finalerne. 

Her er det antal, der går videre fra hver region:

ICA JuniorICA
Region Nord (DK)2524
Region Vest (P)2427
Region Central (I)2420


Du kan se deltagerlister til løbet i Thy på tmsk.dk/em2006.html

Her kan du også løbende følge med i resultater fra løbet, se mere om overnatning – og tilmelde dig som hjælper.

Scroll til toppen