Lucas Svensson dominerede i Rødby

Svensson er i front af begge mesterskaber efter flotte selvsikre præstationer i Rødby.

Sæsonens 7. og 8. afdeling skulle køres i Rødby. Her var det Lucas Toft Svensson der var den overskyggende sejrsherre. Praga-køreren satte poleposition til både lørdagen og søndagens kvalifikation og vandt intet mindre end 3 heats ud af 4 mulige, samt vandt begge finaler. Dermed satte han også en streg under føringen i begge mini-mesterskaber, nemlig henholdsvis DASU Mesterskabet og DSK.
Rune Kaarsberg var tætteste duellant til Svensson, og vandt et af søndagens kvalifikationheats. Det er også Rune Kaarsberg der er placeret som 2’er i det samlede DASU mesterskab, mens det i DSK er Viktor Poulsen. Sidstnævnte tog sejren i Mini Cuppen da sidste afdeling blev kørt i Grindsted.

En som gjorde sig rigtig flot bemærket i Rødby, var feltets pige Ida Christiansen. Hun kørte særligt en rigtig flot finale om søndagen, hvor hun virkelig havde godt fat i den førende Lucas Svensson. Hun kæmpede bravt hele finalen og kunne dermed også køre en flot 2. plads hjem. Om lørdagen sluttede hun på 4. pladsen. Hun sikrede sig derved også nogle rigtig gode point, og ligger sammenlagt på 3. pladsen i DASU mesterskabet med 11 point op til Kaarsberg og 2 point ned til Kikkenborg på 4. pladsen.

Top 3 finale lørdag, 7. afdeling

1. Lucas Toft Svensson
2. Rune Kaarsberg
3. Frederik Kikkenborg

Mini_DSK7_2014.JPG
Fra venstre, Rune Kaarsberg, Lucas T. Svensson og Frederik Kikkenborg.

Top 3 finale søndag, 8. afdeling

1. Lucas Toft Svensson
2. Ida H. Christiansen
3. Rune Kaarsberg

Podium_Mini_DSK_2014.JPG
Fra venstre, Ida Christiansen, Lucas T. Svensson og Rune Kaarsberg

Samlet set gør Cadett Mini-feltet det suverænt godt i år. De unge kørere rummer rigtig meget potentiale, og der bliver set rigtig meget flot race. Der køres tæt, men fair! Det ser lovende ud for fremtidens danske stjerner..

Alle resultater fra weekenden kan ses her.

De samlede mesterskabersstillinger kan hentes på MyLaps her.

Dansk Super Kart går nu på en lille sommerpause, men vender stærkt tilbage i Thy d. 22. – 24. August hvor det gælder 9. og 10. afdeling.

Scroll til toppen