Michael K. C. skadet – Bøllingtoft nr. 9

Nikolaj Bøllingtoft i Formula A, Andreas Fasberg i ICA og Michael K. Christensen i ICA Junior. Det var den danske delegation til 2. afdeling af Grand Prix Karting FFSA 2005 – det franske mesterskab. Bøllingtoft fik de bedste resultater med hjem, mens Michael K. C. desværre kom til skade i tidtagningen.

Her er Michael K. Christensen til 1. afdeling af Peugeot Super Kart i Thy.

Anden afdeling af mesterskabet blev kørt på banen i Varennes. Første afdeling blev holdt i Salbris. Her blev Nikolaj Bøllingtoft nr. 7, mens Andreas Fasberg havde en noget uheldig dag og udgik af finalen. Inden da havde han nået en 2. plads i tredje kval. heat. Michael K. Christensen nåede ikke at blive tilmeldt rettidigt sidste gang, så han og teamet har sikkert glædet sig ekstra meget til dette løb.

Du kan se alle resultater fra løbet på ffsa.org. Herunder er et kort overblik over danskernes præstationer.

Michael K. Christentensen startede bedst af de 3 danskere. Han blev nr. 4 i tidtagningen, men blev desværre uforskyldt involveret i et uheld, hvor han røg rundt på hovedet fik nogle meget hårde knubs, samt ødelagt gokart og styrthjel.  Trods smerter i skulderen blev han nr. 6 i første kval. heat. I 2. kval. heat kom han ind som nr. 10, men blev senere diskvalificeret på grund af en ureglementeret start. På grund af smerterne blev han kørt på skadestuen, og udgik således helt af løbet. Ifølge EUROTEAM, har Michael det godt, og satser stadig på at være med i næste weekends italienske mesterskab.

Andreas Fasberg blev 10’er i tidtagningen, og nr. 6 i første kval. heat. I andet kval. heat gik det også galt for Fasberg – han sluttede som nr. 23. I tredje kval. heat blev han 8’er og skulle derfor starte som nr. 19 i prefinalen. Jeg har ikke hørt mere om, hvad der gik galt i prefinale og finale, men ifølge resultatlisten udgik han, og sluttede som hhv. nr. 28 og 33.

Nikolaj Bøllingtoft gjorde det lige omvendt. Han blev nr. 18 i tiden, og tog herefter en 5. og en 6. plads i de første to kval. heat, og nr. 5 i sidste kval. heat. I prefinalen blev det til en 9. plads, og i finalen avancerede han en enkelt plads til en 8. plads.

Resultaterne i overblik:

ICA JuniorTidKv1Kv2Kv3PreFFinale
Michael K. Christensen4626udgudgudg
ICA
Andreas Fasberg1062382833
Formula A
Nikolaj Bøllingtoft1856598
Scroll til toppen