Michael K. Christensen satser internationalt

Efter en 2003 sæson med flest danske løb, satser den unge talentfulde Michael K. Christensen nu internationalt sammen med Euro Team / Swiss Hutless. Der er planlagt ca. 12 internationale løb i 2004. Det første løb er Winther Cup i South Garda den 13-15. februar.

Her er Michael K. Christensen med sin kart fra sidste sæson

Næste løb er allerede er midt i marts : Andrea Marguti der køres i Parma, Italien. Alle de 5 franske mesterskaber er med i planen, EM kval. Viking Trophy der i år køres i Finland og endelig det meget prestigefyldte race i Monaco.

I Danmark vil Michael enkelte løb, blandt andet Dansk Super Kart og det Nordiske mesterskab, der i år køres i Thy.

Rettelse:
Vi fik desværre tidligere byttet rundt på Michael K. Christensen fra Hedeland Motorklub og Michael Kristensen fra Grindsted Gokart Klub. Vi beklager fejlen! Michael fra Grindsted rykker i år op i ICA Junior klassen, men vil primært satse på de løb, der køres i Danmark. Situationen er dog ikke endeligt afklaret endnu.

Andre talentfulde oprykkere fra Formel Junior
Flere af de førende kørere fra Formel Junior 2003 rykker en klasse op i år. Så vidt vides skal Maiken Rasmussen køre Pop1, mens Christian Møller Larsen skal køre National A. Vi forventer at bringe mere nyt fra den kant senere.

Her ses Michael Kristensen fra GGK (21) sammen med Maiken Rasmussen fra MKK (40) og Christian Møller Larsen fra AAGK (103) De blev hhv. nr. 2, 1 og 3 i det samlede Ungdoms Cup 2003 i Formel Junior.

Har du interessant nyt, du gerne vil have bragt på gokartweb.dk, så send en mail til os på gokartweb@atteno.net – vedhæft meget gerne billeder.

Scroll til toppen