Nikolaj Bøllingtoft bedste Dansker til WSK

Det så ellers ikke alt for lyst ud for Nikolaj, der blev nr. 20 i prefinalen, men i finalen fik han kørt sig flot frem til en 4. plads. Michelle Gatting fik en rigtig god start i KF3, da hun kvalificerede sig til en prefinalestart som nr. 3. Desværre glippede det i både prefinale og finale.

Her er den vinkel, som 30 af Nikolajs finale-konkurrenter fik set til 3. afdeling af WSK, der blev kørt på South Garda Karting bane den 10-11. maj. Foto: Nikolajbollingtoft.dk .

KF1 – 41 deltagere – 2 Danskere
Nikolaj Bøllingtoft og Julian Mengers var de Danske repræsentanter i KF1. De startede tidtagningen som 7’er og 8’er i hver sin gruppe. Efter kval. heatene var Nikolaj nr. 11 og Julian nr. 16. Prefinalen gik ikke særlig godt for nogen af Danskerne – Nikolaj blev nr. 20 og Julian nr. 26.

Nikolaj kørte en rigtig god finale, og sluttede på en flot 4. plads, mens Julian måtte nøjes med en 14. plads.

Nikolaj fik samlet 13 point til den samlede stilling, hvor han nu ligger nr. 11. Julian Mengers ligger på en samlet 19. plads med 11 point.


KF3 – 78 deltagere – 4 Danskere
Michelle Gatting og Nicolaj Møller Madsen blev de eneste Danske finaledeltagere i KF3. De sluttede som hhv. nr. 15 og 23 i prefinalen, mens de sluttede finalen som nr. 13 og 17.

Det var derfor kun Michelle, der fik samlet lidt point til den samlede stilling, hvor hun nu ligger nr. 10. Nicolaj fik ingen point, men er stadig bedste Dansker på en samlet 6. plads.

Nicolaj havde ellers alle odds imod sig, da han ikke fik nogen tid i tidtagningen, og derfor måtte starte alle sine 4 kval. heats langt tilbage i feltet.

Michelle blev nr. 5 i sin gruppe i tidtagningen, og havde derfor et bedre udgangspunkt, og hun kørte samtidig nogle rigtig gode kval. heats, og lå nr. 3 efter de 4 kvalifikationsheats.

Sort teknisk uheld for Lars Sørensen
Lars Sørensen viste ellers også rigtig gode takter. Han blev nr. 10 i sin gruppe i tidtagningen, og tog en 3. og en 7. plads i to af sine 4 kval. heat. Et sammenstød i et kval. heat, samt startproblemer i både det sidste kval. heat og opsamlingsheatet, satte dog en stopper for hans deltagelse i finalerne.

Jacob Nørtoft var 18. i sin tidtagning, og var også med fremme i top 10 i kval. heatene, men han havde heller ikke det sidste held til at komme med i finalerne.

Jacob og Lars havde ellers en udmærket chance i opsamlingsheatet, da de skulle starte som hhv. nr. 3 og 4, men det lykkedes altså ikke for dem, at komme til finalerne.

Næste afdeling af WSK er 5-8. juni i Mariembourg, hvor KF3 dog ikke kører med. Næste afdeling for KF3 er den 17-20. juli i Sarno, hvor KF1 ikke kører med.

Du kan se alle resultater og mere om WSK serien på wskarting.com.

Scroll til toppen