Nordisk Rotax Mesterskab i Ikast

Omkring 150 kørere deltager i weekenden den 8-10. august i Rotax Nordic Championship, der afholdes i Ikast for 3. år i træk. Der køres i klasserne Mini, Junior, Senior, Oldboys / Heavy, samt DD2.

Her er Mads Thomsen, der efter 3 afdelinger af Rotax EM 2008 i Junior klassen er på en samler 7. Plads. Mads deltager naturligvis også i Rotax Nordic Championship. Foto: J. Wade

Midtjysk Karting Bane åbner for træningen fredag den 8. august kl. 13.  Fredag er der træning og registrering. Lørdag den 9. August åbner med registrering efterfulgt af træning. Efter frokost starter tidtagningen for de enkelte klasser.De første indledende heat bliver herefter afviklet.  Søndag forsætter med  “warm up” – indledende heats – prefinaler og finaler.

Rotax MINI klassen er vokset betydeligt siden NM 2007. 24 kører er tilmeldt i denne klasse, og  her vil der blive kamp til stregen. Kørerne fra DM og JM stillingerne vil nok være blandt favoritterne. Intet er dog sikkert for mange kan overraske i denne klasse.

Rotax Junior heatene vil blive meget spændende. og her skal man holde ørene stive, for her vil tingene komme til at ske. Sidste års vinder er rykket til Senior så ballet er helt åbent.  34 kører i denne klasse og heriblandt findes der virkelig 10 mulige vindere. Der vil blive vist tæt og spændende go kart race – race af første klasse.

ROTAX Senior / Old Boys og Heavy – her er der så mange tilmeldinger, at Senior klassen køres for sig selv, og Old Boys og Heavy får deres eget race. Der er tilmeldte 57 kører i Rotax Senior / Old Boys / Heavy

ROTAX DD2. En klasse der vokser hele tiden, og hvor kampen om placeringerne bliver tættere og tættere. 29 kører er tilmeldt i denne klasse. Denne klasse er også delt i førergrupperne Old Boys og Heavy.

ROTAX NORDIC CHAMPIONSHIP 2008 har alle forudsætninger for at blive lige så godt og spændende som løbene i 2006 og 2007.  Vi ses på Midtjysk Karting Bane i weekenden 8 – 10 august.

Mere information på www.drmc.dk

Scroll til toppen