Nye tiltag på hjemmesiderne

Vi har lukket debatforummet på karting.dk og har åbnet for at forhandlere kan lægge annoncer ind på køb og salg uden at bryde reglerne. Vi har også lanceret en YouTube kanal, og har flere nye tiltag på vej.

Læs mere om YouTube kanalen nederst på siden – eller tjek videoen her.

Efter længere tids overvejelse har vi besluttet helt at lukke for debatforummet på karting.dk. Antallet af debatindlæg er som de fleste har lagt mærke til faldet markant efter at det har krævet login at skrive indlæg.

Til gengæld er køb og salg sektionen rigtig aktiv, og vi har derfor sat endnu mere fokus på denne del.

Vi har fået løst de fleste problemer med login og brugeroprettelse, og har optimeret hastigheden. Vi har desuden åbnet for at forhandlere må lave køb/salg annoncer uden at de bryder vores regler.

Inden længe kommer der også mulighed for at kategorisere annoncerne, og søge blandt annoncerne.

Flere nye muligheder for forhandlere, teams og klubber er også på vej

Vi vil i løbet af 2013 åbne op for at forhandlere, teams og klubber kan få en meget let adgang til selv at lægge uredigerede nyheder, pressemeddelelser og billeder ud, som vil blive vist på forsiden af gokartweb.dk og karting.dk.

Klik her, hvis du vil være blandt de første der får denne mulighed

Nyt bannersystem lanceret

Efter flere problemer med det gamle bannersystem har vi nu købt og implementeret et helt nyt bannersystem. Det nye system gør det lettere for os at lave kortvarige kampagner – så selvom vi fortsat primært vil fokusere på årsaftaler med vores faste partnere, så er du velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i annoncering for kortere perioder.

Vi arbejder også på at åbne for kommentarer til artikler direkte på siden

Indtil videre har vi holdt alle kommentarer til artikler på Facebook, men vi arbejder på også at gøre det muligt at kommentere Gokartweb.dk artiklerne på hjemmesiden i løbet af sæsonen.

Ny Gokartweb.dk YouTube kanal

Vi har lanceret en Gokartweb.dk YouTube kanal fordi vi i løbet af 2013 vil lave flere videoindslag fra såvel danske som udenlandske løb.

Vi har lanceret kanalen med en kort stemningsvideo fra Winter Cup på South Garda. Nikolaj Rasmussen har filmet, redigeret og klippet, mens KF Junior køreren Jonas Nielsen har lånt os optagelser fra hans onboard video. Skru op for lyden og tjek videoen her.

Gkw _video _640

Hvis du har et Google login kan du “abonnere” på vores kanal, så du bliver holdt opdateret med nye videoer.

Hvis du har video fra gokartløb, som du gerne vil have bragt på vores kanal, så er du meget velkommen til at skrive til os på info@gokartweb.dk (vi forbeholder os dog ret til at frit at vælge om vi vil bringe videoen på kanalen).

Husk også at du gerne må lave opslag og starte debatter direkte på vores Facebook væg

Du finder os på Facebook på www.facebook.com/gokartweb.dk

Scroll til toppen