Nyt Karting Udvalg er klar

Peter Dyhr fra Hedelands Motorklub bliver ny formand for Karting Udvalget, der desuden består af Tonny Jensen, Jan Stentoft Jacobsen, Sara Skinderholm og Preben Vinther Nielsen.

Uanset om man er enig eller uenig i de beslutninger, der er truffet af det tidligere Karting Udvalg, synes jeg det er på sin plads, hvis nogen sagde tak for indsatsen til Edward Madsen, Peter Thornemann og Morten Villum, for det store arbejde de har gjort.

Jeg er helt sikker på, at de afgående medlemmer af udvalget altid har arbejdet hårdt for at skabe de bedst mulige forhold for kartsporten – så om ikke andet, så tak for indsatsen herfra.

Der er ingen tvivl om, at det ikke er en let opgave at varetage de mange forskellige interesser i kartsporten til alles flertallets tilfredshed.

Jeg håber, det vil lykkes for det nye udvalg at få igangsat de initiativer, der er nødvendige for at få en mere positiv udvikling i dansk karting.

DASU skriver følgende om medlemmerne af Karting Udvalget

Formand Peter Dyhr
Lystrup, 47 år, medlem af Hedelands MotorklubBegyndte med at køre Futura i GGK i 2000. Fra 2004 deltaget i JFM.Flyttede i 2007 til Sjælland. Deltog i SM i Futura XL og vandt SM.Har fra 2008 også kørt Rotax DD2 samtidig med Futura. Vandt i 2011 Rotax Max Challenge i DD2 Master.Teknisk kontrol i 2008. Siden også løbsleder og fra 2012 dommer.

Tony Jensen
Dalmose, 49 år, medlem af Korsør Kart KlubHar kørt siden 1980, hvor han prøvede en gokart i Rødby. Købte en gokart og kørte i “basse-klassen” – svarer til KF2 oldboys i dag. Kørte træning og klubløb i små ti år. Derefter pause til for fem år siden, hvor han begyndte at køre Futura. Stadig aktiv i Futura og planlægger at køre Rok Heavy i 2012. Er aktiv som træningsleder og teknisk kontrol.Medlem af kartingudvalget siden 2009.

Jan Stentoft Jacobsen
Hvidovre, 60 år, medlem af LUGKom ind i sporten, da han i 1979 så, at ungdomsklubberne der holdte til på Københavns Gokart Bane søgte en person, der kunne svejse og havde forstand på totaktsmotorer. Søgte jobbet og fik det.Blev efterhånden mere og mere involveret i arbejdet i LUG. Blev løbsleder og senere dommer.Medlem af kartingudvalgets kursussektion.Medlem af kartingudvalget i 2003. Sad til og med 2008 og igen fra 2010.

Sara Skinderholm
Ejby, 43 år, medlem af Søndersø Karting KlubHar altid været vild med alle former for race og kom ind i gokartsporten, da hendes søn begyndte at køre i SKK som otteårig i 2007.Blev hurtigt træningsleder, siden tårnassistent og derefter tårnchef. Blev medlem af bestyrelsen i SKK, hvor hun sad indtil december 2011. Vil fortsætte med at sidde i tårnet.

Preben Vinther Nielsen
Brædstrup, 37 år, medlem af Motor Sport Sønderjylland, tidl. TMSK, MKK og HGFBegyndte at køre gokart i ungdomsskolen i Harlev. Da han blev 16-17 år købte han sin egen gokart, en Cobra-kart, og begyndte at køre i MKK i national B – svarer til KF2 national i dag. Fortsatte i national A. Kørte klubløb, JFM og hold-DM. Var fra begyndelsen med til at producere Cobra-karts og var mekaniker for flere kørere. Aktiv i ca. ti år. Løbsleder i MKK og medlem af bestyrelsen. Medlem af kartingudvalget fra 2004 og indtil begyndelsen af 2010.Danmarks medlem af CIK Commission siden 2005. Teknisk delegeret for CIK og har som sådan været teknisk ansvarlig for en række CIK-løb.Er i dag lærer på Harlev Ungdomsskole, hvor han har et hold, der kører gokart på banen i Tirstrup.

Scroll til toppen