Rotax Max Euro Challenge på 7 Laghi

121 kørere fra mere end 30 forskellige lande fordelt over hele verden, kæmper denne weekend til 2. afdeling af Rotax Max Euro Challenge, som organiseres af RGMMC.

Rotax Junior – 46 deltagere

Der er desværre ingen danskere repræsenteret i Rotax Junior. Dog stiller tyske Andreas Estner til start for det danske team RS Competition. Andreas deltog også i 1. afdeling i Salbris og kæmper for vigtige point til det samlede mesterskab. I fredagens kvalifikation klarede Andreas sig igennem som nr. 38.

Rotax Senior – 44 deltagere, 1 dansker

Martin Mortensen, som er bosiddende i Tyskland og kører på en tysk licens, stiller igen til start i Rotax Senior. Martin kører i år for det tyske Kartschmie.de team i en Formula K. Inden løbet har han ikke haft mulighed for at prøve sin nye kart på banen, så forventningerne er ikke helt i top, men han er selvfølgelig klar til at kæmpe for et top resultat som altid. I kvalifikationen blev det til 29. hurtigste tid i et rigtigt tæt felt. Martins tid var kun 39/100 fra Pole tiden, som blev sat af hollænderen Leonard Hoogenboom.

Rotax DD2 – 31 deltagere

I DD2 er der desværre heller ingen danskere, men RS Competition er repræsenteret med tyske Marcel Schirmer, som sluttede på en rigtig flot 4. plads til 1. afdeling i Frankrig. I kvalifikationen her til 2. afdeling var han igen godt med i toppen og sluttede med 7. hurtigste tid.

Følg livestream og livetiming her >>

Scroll til toppen