Sejr til Müller og Kirkegaard i DASU-klasserne

I de to DASU-klasser kørte et løb hver til anden afdeling af Dansk Super Kart, DASU Junior om søndagen og DASU Senior om lørdagen. Senior udgjorde et stort felt med hele 18 kørere og her var det Alexander Müller, der løb med sejren. Junior bestod af et noget mindre felt med kun 6 kørere, hvor det var Frederik Kirkegård der gentog succesen fra sidste afdeling og løb med sejren.

Sejrsjubel fra Kirkegård

Det var med hænderne løftet højt over hovedet, da Kirkegaard for anden afdeling i streg kørte over målstregen som første mand. Og det var da også en yderst velfortjent sejr efter også at have vundet tidtagning, begge heats samt prefinalen. Frederik satte også finalens hurtigste tid og sikrede sig 10 ekstra point i mesterskabet, som han desuden allerede fører. På podiet gjorde brødrene August og Oliver Ørndrup ham selskab.

Frederik Kirkegaard (#20)

DASU Junior finale resultat:

 1. Frederik Kirkegaard
 2. August Ørndrup
 3. Oliver Ørndrup
 4. Philip Lundsgaard
 5. Lotus Tveen
 6. Maniella Syngre Jensen

Müller tager sejren og bringer sig forrest i mesterskabet

Der var ikke meget at gøre for konkurrenterne, for Alexander Müller var ikke til at rykke på i DASU Senior: Han tog kørte nemlig tidtagningens hurtigste tid og tog sejren i begge heats, prefinalen og finalen. De gode point han fik samlet sammen hen over weekenden bragte ham i front i mesterskabet med 475 point foran Emil Tangaard med 464 point – det ser altså ud til at blive et tæt og spændende mesterskab!

Rasmus Meldgaard Andersen sluttede løbet på andenpladsen mens det var Emil Tanggaard, der kom på tredjepladsen.

DASU Senior top-5

 1. Alexander Müller
 2. Rasmus Meldgaard Andersen
 3. Emil Tanggaard
 4. Alex Wiingaard
 5. Patrick Steen Schøllhammer Rasmussen
Scroll til toppen