Sørensen og Gatting på podiet til WSK

Christian Sørensen kørte en 3. plads hjem i KF3, mens Michelle Gatting tog tredjepladsen i KF2. Samlet ligger Nicolaj Møller Madsen nu nr. 2 og Michelle Gatting nr. 3 i WSK.

Christian Sørensen har stoppet samarbejdet med Birels fabriksteam, og har indgået samarbejde med svenske Italsport og danske Racing Motor. Til første afdeling af Dansk Super Kart i Vojens, var Christian ikke på toppen, men med en flot 3. plads til WSK i spanske Zuera, må man sige at Christian er tilbage på sporet.

Alle 9 danske deltagere gjorde det rigtig godt til løbet i Spanien. De kvalificerede sig alle sammen direkte til finalerne med disse resultater efter de indledende kvalifikationsheats:

KF3 kvalifikation – 81 deltagere
4. Nicklas Nielsen
9. Nicolas Beer
11. Christian Sørensen
22. Kevin Rossel

KF2 kvalifikation – 73 deltagere
3. Michelle Gatting
5. Jacob Nørtoft
7. Nikolaj Møller Madsen
22. Lars Sørensen
27. Max Klinkby-Silver

Nicolaj Møller Madsen rykkede ned på den samlede 2. plads i KF2, mens Michelle Gatting – med sejr i prefinalen og en 3. plads i finalen – rykkede op på den samlede 3. plads i KF2.


Michelle Gatting har god grund til at smile, efter en rigtig god start på WSK. Da jeg tog ovenstående billede af hende til Dansk Super Kart i Vojens, var hun da også sikker på, at hun ville give drengene baghjul i Spanien.

Nicolas Beer kørte en 3. og en 6. plads hjem i de to finaler, og rykkede dermed op på en samlet 4. plads i KF3.

Nicklas Nielsen gjorde det også rigtig godt, med en 6. plads i prefinalen. I finalen røg han desværre ned på en 22. plads.

Jacob Nørtoft bevarede sin 5. plads fra de indledende heats i KF2 finalen, mens Lars Sørensen avancerede til en slutplacering som nr. 11 i KF2 finalen.

Alt i alt en rigtig god weekend for de 9 danske WSK deltagere!

Du kan se alle resultater på wskarting.com

Scroll til toppen