Suværen vinder af DM i Formula A

Rasmus Haugaard fra Midtjysk Karting Klub satte sig på førstepladsen lige fra tidtagning til finale i DM for Formula A. Løbet blev afholdt i Rødby med få tilskuere og meget tyndt besatte “fyld-klasser”.

Et stort tillykke til Rasmus Haugaard og Peugeot Birel Junior teamet med den flotte indsats. Top 5 i Formula A blev som følger:

Nr. 1: Rasmus Haugaard, Birel/TM
Nr. 2: Joachim Stephansen, CRG/Maxter
Nr. 3: Martin Jessing, Maranello/Maxter
Nr. 4: Nikolaj Bøllingtoft, Maranello/Maxter
Nr. 5: Christoffer Nygaard, Trulli/Vortex

Dennis Petersen og Casper Lind Poulsen kørte også rigtig stærkt, og blandede sig i topstriden det meste af løbet.

Skuffende rammer – dog uden kritik af Rødby Gokart Klub
Bortset fra det flotte race i Formula A var arrangementet lidt skuffende. Der blev kørt løb i ICA Junior, og opvisningsløb i Cadetti klassen. Med kun 8 deltagere i hver klasse var der meget begrænset spænding. I ICA Junior klassen manglede da også flere af de bedste kørere – f.eks. Michael K. Christensen, Marco Sørensen og Kevin Munkholm.

Der var meget få tilskuere til at høre på den ellers veloplagte løbsspeaker i Rødby. Synd at et DM i den bedste gokartklasse ikke kan afholdes i nogle bedre rammer, med flere deltagere og flere tilskuere.

ICA Junior resultater
Der var god kamp om de første pladser i ICA Junior . Kampen stod især mellem Patrick Zenka og Johan Jokinen, men også Søren Mosebo, Simone Fredriksen og Thomas Dam blandede sig i kampen om de første pladser.

I finalen timede Johan Jokinen sin indsats helt rigtigt idet han sluttede af med en utrolig flot overhaling af Patrick Zenka i sidste sving inden målstregen.Tony dominans i ICA Junior til løbet i Rødby

Nr. 1: Johan Jokinen, Tony/Vortex
Nr. 2: Patrick Zenka, Tony/Vortex
Nr. 3: Søren Mosebo, Tony/Vortex
Nr. 4: Simone Fredriksen, Tony/Vortex
Nr. 5: Thomas Dam, CRG/Maxter

Se løbsreferat og alle resultater på Rødby Gokartklubs hjemmeside: rgkk.dk

Scroll til toppen