Svær weekend for danskerne i Tyskland

På billedet ses Christian Sørensen i hans Tonykart fra det tyske KSM Team.

Efter en flot indsats ved 1. afdeling på Genk banen i Tyskland, blev de danske kørere sat lidt tilbage i Ampfing. Den eneste dansker som blev bedre placeret end ved første afdeling i Genk, var Christian Sørensen, som sluttede på en fin 4. plads i KF2 klassen.

KF3, 2 danske deltagere (I alt 39 kørere) 
De to danske deltagere, Lasse Sørensen og Alexander Lindberg, kunne ikke helt leve op til de flotte resultater fra første afdeling, hvor de sluttede hhv. nr. 2 og 5 i finalen.

Lasse Sørensen sluttede 17’er i sprinten og blev i finalen nr. 13. Han ligger nu på en samlet 4. plads og med tre afdelinger tilbage er der gode muligheder for en toplacering i det samlede mesterskab.

Alexander Lindberg havde en fornuftig tidtagning, men iflg. resultatlisterne kom han ikke til start resten af weekenden og kom dermed ikke i finalen. Alexander ligger på en samlet 6. plads i mesterskabet, efter en flot første afdeling. 

KF2, 2 danske deltagere (I alt 31 deltagere)
Af danske kørere var Christian Sørensen, Thomas Krebs, Jannick Flygenring, Kasper Larsen og Martin Mortensen til start.

Christian Sørensen blev weekendens bedst placerede dansker, eftersom han sluttede 6’er i sprinten og på en flot 4. plads i finalen. Christian ligger nu på en samlet 7. plads i mesterskabet.

Thomas Krebs blev 23’er i sprinten, men fik kørt sig godt op i finalen, hvor han sluttede 9’er. I det samlede mesterskab ligger Thomas på en 6. plads.

Jannick Flygenring blev 21’er i sprinten og sluttede 16’er i finalen. Til det samlede mesterskab, har Jannick ikke fået point endnu.

Kasper Larsen blev 25’er i sprinten, men fik sig, ligesom Thomas, kørt sig godt op og sluttede løbet på en 12. plads. I mesterskabet ligger Kasper nr. 20.

Martin Mortensen, kom i mål på en 20 plads i sprinten og i finalen sluttede Mach 1 køreren på en 17. plads – lige efter team kammeraten, Jannick Flygenring. Martin har ikke fået point til mesterskabet endnu.

KZ2, 1 dansk deltager (I alt 27 kørere)
Eneste danske deltager i KZ2 klassen var Toke Christensen, som stillede til start for Birel teamet, Italsport/PTN Racing. Bo Sørensen som var til start ved første afdeling, var ikke at finde på startlisten denne weekend.

Toke Christensen, var ene om at forsvare de danske farver i gear klassen. Tidtagningen startede med en 21 plads. I sprinten blev udgik Toke desværre i starten, men fik dog kørt sig lidt op i finalen, hvor han sluttede 19’er. Til det samlede mesterskab gav det dog desværre ingen point.

Alle resultater og stillinger kan iøvrigt allerede ses på Kartsport.de her

Næste afdeling af det Internationale Tyske mesterskab køres i Wackersdorf d. 12-14 august.

Scroll til toppen