Thomas Krebs 2’er i det Tyske Mesterskab

Krebs har haft en rigtig god sæson i det tyske mesterskab, og er placeret som 2’er i den samlede stilling. Sidste afdeling mangler, og vil blive kørt d. 12. – 14. Oktober i Genk.

Sidste afdeling af det tyske mesterskab mangler, og køres til Oktober i Belgien.

4 afdelinger ud af i alt 5, er nu kørt af det tyske mesterskab. Der er blevet kørt på Kerpen, Wackersdorf, Ampfing og Hahn nyligst. Sidste afdeling køres på den belgiske bane i Genk d. 12. – 14. Oktober. Ganske godt ser det altså ud for danske Thomas Krebs. Danskeren har sæsonen igennem været i toppen konstant, og ligger placeret på en samlet 2. plads i DKM (KF2) mesterskabet. Udover Thomas Krebs har Victor Radsted, Alexander Müller og Martin Mortensen deltaget.
Müller og Mortensen har begge formået at score sig 2 point i mesterskabet, og ligger henholdsvis placeret som 30 og 31’er samlet.

thomaskrebs.jpg

Nyligst blev der kørt på banen Hahn, og her var det endnu engang nordmanden Dennis Olsen der dominerede feltet i DKM (KF2), men samtidig fulgte Thomas Krebs rigtig godt med og holdte sig indenfor top 5 i begge finaler.

Race 1:

1. Dennis Olsen
2. John Norris
3. Vasily Romanov
4. Thomas Krebs

Alexander Müller sluttede på en 16. plads, og Martin Mortensen på en 22. plads.

I andet race, var det jo selvfølgelig ingen overraskelse at det igen var nordmanden i Energy-karten, Dennis Olsen, der løb med det hele. Dette betød også at han kunne køre over målstregen med maksimum point, og dermed som sikker vinder af det tyske mesterskab i KF2 klassen. Han vandt sidste år i KF3.

Race 2:

1. Dennis Olsen
2. Vasily Romanov
3. David Detmers
4. John Norris
5. Thomas Krebs

Her endte Martin Mortensen på en 16. plads, og desværre for Müller blev det her til en 32. plads.

Top 3, DKM (KF2) mesterskab

1. Dennis Olsen – 165 p.
2. Thomas Krebs – 108 p.
3. John Norris – 88 p.

Podium_hahn_DKM.jpg

I DKJM (KF3) deltog danske Nicolai Kjergaard bl.a.
I første race var det Hannes Janker der vandt, med Martijn van Leeuwen som toer, og Mick Betsch som treer. Kjergaard endte her som 29’er. I andet race var det endnu engang Janker der løb med førstepladsen, og denne gang foran Betsch og Arlind Hoti. Denne gang blev det til en 18. plads for Nicolai Kjergaard. Samlet set er Kjergaard placeret som nummer 28, med sine 3 point. Hannes Janker er i front med 153 point.

For gearkarterne DSKM havde vi Jonas Hansen og Lasse Paulsen med. I første race var det Simo Puhakka der vandt foran Arnaud Kozlinski og Jan Midrla. Jonas Hansen endte på en fin 10. plads, og Lasse Paulsen på en 21. plads.

Andet race endte med at Kozlinski vandt foran Jan Midrla og Jorrit Pex. Denne gang blev det til en 8. plads for Jonas Hansen og en 30. plads til Lasse Paulsen.

Top 3, DSKM (KZ2) mesterskab

1. Jorrit Pex – 167 p
2. Joey Hanssen – 115 p.
3. Jan Midrla – 106 p.

Jonas Hansen er placeret på en 15. plads med 22 point.

Én afdeling resterer altså for den tyske mesterskabsserie, og denne bliver som tidligere beskrevet kørt på Genk d. 12. – 14. Oktober.

Alle resultater kan findes her.

Scroll til toppen