Michael K. Christen Europamester i ICA!

Med en kanon præstation har Michael K. Christensen sat hele den europæiske kartingelite på plads, og vundet Europamesterskabet i ICA Junior. Den svære bane i syditalienske Sarno betød umiddelbart et fortrin til de sydeuropæiske kørere, men det var Michael ligeglad med. Han tog sejren alligevel!

STORT TILLYKKE TIL MICHAEL OG TEAMET!

Her er Europamesteren til Super Kart i Thy.

Man må sige, at Michael K. Christensen og hele hans team havde sørget for den rigtige timing til Europamesterskabet. I både tidtagning og indledende heats var han med helt fremme i feltet, uden dog at være forrest. Efter tidtagningens 8. plads blev han 7’er i første kval. heat, 4’er i andet kval. heat og 2’er i tredje kval. heat.

I prefinalen blev det til en 7. plads, men så kom den altafgørende finale. Michael fik holdt sin plads i starten og avancerede endda en plads på første omgang. To omgange senere snuppede han en plads mere, og efter at have ligget på 5. pladsen et par omgange, rykkede han to pladser mere frem på samme omgang, så han nu var på 3. pladsen.

Med 11 omgange tilbage lå Nigel Melker fra CRG Holland forrest, bag ham lå Tjekkiske Zdnek Groman fra Maranello Italien, og lige efter lå Michael på 3. pladsen. På 9. omgang tager Groman føringen og Michael kommer med op foran Melker, og ligger nu på 2. pladsen. Melker svarer hurtigt igen, og tager 2. pladsen fra Michael omgangen efter.

På 14. omgang tager Melker endnu engang føringen, og Michael følger endnu engang med så stillingen nu er: Melker, Michael, Groman. Bag førergruppen ligger to Birel kørere: Franske Charles Pic og engelske Oliver Millroy.

Med 3 omgange tilbage slår Michael til og overhaler Melker, der ryger helt ned på en 5. plads. Stillingen er nu: Michael, Groman, Millroy, Pic og Melker. Bag Michael bliver der byttet flere pladser på de sidste omgange, men Michael holder skansen og vinder mesterskabet knap 1 sekund foran Nigel Melker.

Den endelige top 5 i ICA Junior blev:

1. Michael K. Christensen, DK, Gillard, P.D.B. Racing Team
2. Nigel Melker,  NL, CRG, CRG Holland
3. Charles Pic, F, Birel
4. Laurens Vanthoor, B, Birel, GKS Lemmens Power
5. Marco Zippoli, I, Tony Kart

KÆMPE TILLYKKE TIL MICHAEL K. CHRISTENSEN OG HELE TEAMET!!

Du kan se alle resultater på cikfia.com – også fra ICC og Super ICC!

Scroll til toppen