To Danskere i top 5 til Parma Industria

De to Klimaks Racing kørere Michael E. Christensen og Andreas S. Hansen blev hhv. nr. 2 og nr. 5 til det 38. Parma Industria løb, der blev kørt over to weekender den 11-12 og 18-19 oktober.

Her er Michael E. Christensen og Andreas S. Hansen efter præmieoverrækkelsen.

Med 44 og 59 deltagere i hhv. KF3 og KF2, var der hård konkurrence om placeringerne på den meget vanskelige bane i Parma.

I alt var der 5 Danskere med til løbet – ud over Michael og Andreas var det Nicolaj Møller Madsen, der debuterede i KF2, samt Kevin Rossel og Jacob Nielsen i KF3. Det var dog kun Michael og Andreas, der sluttede i top 10. Det gjorde de til gengæld med meget stabile resultater gennem begge løbsweekender.

Fra Klimaks Racing har jeg fået nedenstående referat og overblik over de to køreres resultater.

Weekenden d. 11-12 & 18-19. oktober blev en triumf for kørerne Michael E Christensen Energy KF2 og Andreas S Hansen Intrepid KF3 begge fra Klimaks Racing Denmark. De to kørere havde valgt at holde en ekstra lang efterårsferie og tage til Parma i Italien for at deltage i den 38. afdeling af  “Industriaen”.

Michael E Christensen der kører i Energy Corse Kinetic Evo for Klimaks Racing i klassen KF2 er en erfaren herre i de internationale rækker og det blev til fulde bevist gennem en utrolig flot og stabil præstation hele konkurrencen igennem.

Andreas S Hansen der kører Intrepid Cruiser pro 08 i klassen KF3 er oprykker fra klassen FJ og Rotax Max Mini og besidder derfor ikke den samme erfaring som Michael E Christensen på den internationale scene. Andreas kunne dog imidlertid nyde godt af en masse knowhow fra både sin mekaniker Oliver Løtzsch (tidligere elitekører) og Michael E Christensen til denne konkurrence, hvilket han tilbagebetalte med en række gode placeringer weekenderne igennem.

En fantastisk tur med rigtig hård konkurrence til begge kørere i hver deres klasse…