Ungdoms Cup og Futura Cup i Roskilde

Den 25. – 26. juni var blev 3. og 4. afdeling af DASU Ungdoms Cup kørt på Hedeland i Roskilde. Der blev også kørt Futura Cup med 30 deltagere. Motorproblematikken i Pop-klasserne var desværre ikke endegyldigt løst. Det gav en del frustrationer, som nogle dog havde valgt en humoristisk / sarkastisk vinkel på.

Dette er IKKE en Parilla Hr. Andersen” stod der på Kenny F. Jensens Vortex motor i Pop 1.

Det blev en weekend med en del prøvelser for kørere og mekanikere. Fredagstræningen blev gennemført i godt vejr, med de sædvanlige afbrydelser af udlejningskarts hver halve time. Det øger spændingen til de enkelte træninger fordi man aldrig ved, hvor meget sand der er blevet kørt på banen, og man derfor ikke kan bruge test af opsætning mellem de enkelte træninger til noget som helst. Lørdagens træning, tidtagning og de fleste kval. heats blev herefter afviklet i regnvejr, mens der var kommet høj solskin og tør bane til prefinaler og finaler. Søndagen bød på sol og sommer fra morgen til aften, så man må da sige, at der var noget for enhver smag 🙂

På trods af de fortsættende motorproblemer blev der kørt flot og tæt race – også af de kørere som ikke kunne køre med de motorer de helst ville have kørt med. Der var flere forskellige kørere, som blandede sig i topstriden i de forskellige klasser, men det blev i stor udstrækning de forventede favoritter der løb med metallet.

Resultater
Peter Thornemann har været meget hurtig med med en opdatering af resultatlisterne, så her er link til den samlede stilling, hvor du også kan se weekendens resultater.

Samlet stilling i Formel Junior

Samlet stilling i Pop 2

Samlet stilling i Pop 1

Du kan se resultater fra både Futura Cup og Ungdoms Cup på hedelands-motorklub.dk.

Scroll til toppen