Watt sikrer 2. plads i det samlede WSK Super Master Series

OK-Junior – 60 deltagere

Noah Watt var med som den eneste dansker i OK-Junior klassen blandt 59 andre deltagere.

Det blev til en fjerde plads i den samlede tidtagning, som norske Dennis Hauger vandt. I første heat mistede Noah fire placeringer efter at være startet på yderbanen og måtte nøjes med en 6. plads, i andet heat holdt Noah sin placering hele vejen igennem og sluttede altså på en 2. plads, tredje heat startede Noah fra pole position, som han også formåede at holde hele heatet ud. I sit sidste heat mistede Noah desværre 6 placeringer og sluttede på en 8. plads. De indledende heats resulterede i en startplacering som nr. 4 i prefinalen, hvor han kørte sig en placering op. I finalen kører Noah sig to placeringer frem og bringer en 4. plads hjem som det endelige resultat.

Fjerdepladsen sikrede Noah en flot 2. plads i det samlede WSK Super Master Series. Dog var Noah ikke helt tilfreds med det endelige resultat: “Det er lidt surt at tænke på at jeg udgik fra en 2. plads i forrige afdeling af mesterskabet – med de point havde jeg vundet samlet” Lyder det fra Babyrace køreren.

Top 3 i OK-Junior

1. Caio Collet

2. Dennis Hauger

3. Sami Taufiq

Samlet WSK Super Master Series top 3 for OK-junior

1. Sami Taufiq

2. Noah Watt

3. Ulysse De Pauw

OK – 27 deltagere

Christian Lundgaard var også den eneste dansker, der var med i OK klassen. I tidtagningen kørte Christian en 8. plads hjem, mens han sluttede sine indledende heats på en hhv. 12., 20., og en 10. plads i sidste heat, hvor han kæmpede sig hele 10 placeringer frem i feltet. De indledende heats resulterede i en 11. plads som startplacering i prefinalen, en placering som Christian holdt hele heatet ud, selvom han havde problemer med sine dæk. I finalen, som Christian startede fra 11. pladsen, kørte han sig 3 placeringer op til en flot 8. plads.

Det blev til en samlet 14. plads for Christian i WSK Super Master Series.

Chris wsk.jpg

Top 3 i OK

1. Karol Basz

2. Marta Garcia Lopez

3. Lorenzo Travisanutto

Samlet WSK Super Master Series top 3 for OK

1. Lorenzo Travisanutto

2. Karol Basz

3. Pedro Hiltbrand

Udover Noah og Christian, deltog Nicklas Nielsen også i de to første afdelinger af WSK-serien. Nicklas endte på en samlet 8. plads i serien.

Billeder af Davide Pastanella, Wafeproject.

Scroll til toppen