WSK: Nicklas Nielsen på podiet

Endelig kom forløsningen for Nicklas Nielsen. I weekendens WSK-løb i Sarno vandt danskeren pre-finalen, og sluttede på podiet i finalen.

I weekendens afdeling af WSK Euroseries deltog 217 kørere, og her i blandt de tre danskere i KF, Nicklas Nielsen, Kevin Rossel og Christian Sørensen. Løbet blev kørt på den varme bane Sarno nær Napoli.

På mange måder kan det siges, at forløsningen endelig kom for Nicklas Nielsen. Den unge dansker har sæsonen igennem været blandt de dominerende kørere i toppen. Dog har det altid endt uheldigt i sidste øjeblik med bl.a. tekniske problemer. I Sarno skulle det så være – alle tingene spillede op i en højere enhed, og den hurtigere dansker fik lov at vise sit værd hele vejen i mål. Pre-finalen blev vundet, og i finalen scorede han en flot tredjeplads bag polske Karol Basz og Dorian Boccolacci. Samtidig gav resultatet en masse gode point, som nu placerer Nicklas Nielsen på en samlet 3. plads i Euroseries.

Top 3 finale i KF

1. Dorian Boccolacci
2. Karol Basz
3. Nicklas Nielsen

Kevin Rossel sluttede pre-finalen af på en 25. plads, og lidt bedre gik det i finalen hvor han avancerede til en 17. plads. For Christian Sørensens vedkommende gik det mindre godt. Han nåede desværre ikke at kvalificere sig til finalerne efter sine heats.

I KF Junior-feltet deltog 70 kørere. Favoritterne Lando Norris og Alessio Lorandi fik kørt noget godt ræs. I finalen tog BabyRace-køreren Alessio Lorandi sejren foran Robert Shwartzman og Lando Norris. I det samlede mesterskab fører Lando Norris dog stadig suverænt med godt 100 point ned til Lorandi på andenpladsen.

Top 3 finale i KF Junior

1. Alessio Lorandi
2. Robert Shwartzman
3. Lando Norris

I KZ1 klassen så det lidt skidt ud for Max Verstappen. I finale 1 sluttede han som treer, og i finale 2 udgik han. Dog holder han stadig sin førerposition i det samlede mesterskab foran Ben Hanley. Finale 1 blev vundet af Ben Hanley, og finale 2 af Bas Lammers.

Mht. KZ2 var det Riccardo Negro og Marco Zanchetta der var weekendens to finalevindere.

Alle resultater kan ses her.

Næste WSK er WSK Master runde 3, d. 4. – 5. Maj på Friuli Venezia Giulia. Se banen her.

Scroll til toppen