WSK – Russell og Barnicoat bedst i KF

Endnu engang kører Nicklas Nielsen et flot løb til WSK Euroseries. Danskeren slutter på en 4. plads i søndagens KF finale, som blev vundet af Ben Barnicoat.

Foto: George Russell der vandt søndagens pre-finale i KF. Foto: KSP.fr.

Det blev afslutningsvis Ben Barnicoat der løb med weekendens guld og point i KF klassen. Han tog sejren i finalen, og George Russell tog sejren i søndagens prefinale. Samtidig viser Nicklas Nielsen endnu engang sit talent – han kørte en 3. plads hjem i prefinalen (der desværre blev ændret til en 6. plads efter 3 sek tidstraf) Finalen sluttede han af på en 4. plads.

KF – 61 kørere, 3 danskere

Prefinale top 5Finale top 5
1. George Russell2. Ben Barnicoat3. Sam Snell4. Armand Convers5. Lance Stroll1. Ben Barnicoat2. Karol Basz3. Dorian Boccolacci4. Nicklas Nielsen5. Vasily Romanov

I fredagens tidtagning var Nicklas Nielsen 3. hurtigst med ca. to tiendeldele op til polesitter Callum Illott. Kevin Rossel var 21’er på tiden, og Christian Sørensen 32’er på tiden. I de indledende heats kørte Nicklas Nielsen to tredjepladser, en niende- og femteplads og endeligt en sejr hjem. Han skulle derfor starte prefinalen fra 4. startposition. Mere uheldigt gik det for Kevin Rossel der desværre ikke nåede til finalen efter nogle uheldige heats. Christian Sørensen startede prefinalen fra 32. startplacering efter heatresultaterne: 32, 6, 25, 21 og 3.

I prefinalen vandt George Russell i Birel. Samtidig sluttede Nicklas Nielsen som tidligere nævnt på 3. pladsen, men fik tildelt en tidsstraf på 3 sekunder. Christian Sørensen endte på en 18. plads.


I finalen er det Ben Barnicoat der vinder efter et meget klogt og flot løb. Dette gør han foran Karol Basz og Dorian Boccolacci. Nicklas Nielsen ender på en 4. plads efter både at have været oppe på 3. pladsen og nede på 5.-6. pladsen. Rigtig fint kørt af Nicklas Nielsen – men igen ærgerligt at vi ikke fik lov at se ham på podiet. Christian Sørensen ender uheldigvis med at udgå fra finalen.

Se alle resultater fra løbet her.

Podium-KF.jpg
KF podiet, fra venstre: Karol Basz, Ben Barnicoat og Dorian Boccolacci. Foto: KSP.fr
Ben Barnicoat vinder finalen efter klogt løb. Foto: KSP.fr.

Det var Lando Norris der vandt KF Junior finalen. Dette var foran Alessio Lorandi og Vladimir Atoev. Samtidig vandt Max Verstappen i KZ1, og for KZ2 var det Zanchetta.

Næste løb i WSK Euroseries køres d. 24. Marts i Zuera.

Find alle resultater her.

Scroll til toppen