WSK Super Master Series afgjort

Fjerde og sidste afdeling af WSK Super Master Series blev kørt på den Italienske bane Sarno. 5 danskere stillede op fordelt på klasserne Mini, OKJ og KZ2.

Mini 62 deltagere

Conrad Laursen og Sebastian Gravlund stillede igen op i Super masters serien, blandt 60 andre mini-deltagere.
De danske drenge holdt sig tæt sammen under tidtagningen, med Conrad på en 17. plads og Sebastian på en 18. plads. Herefter blev de hhv. placeret i grupperne B og C.

Fordelt på 4 grupper skulle mini-kørerene i alt køre 4 heats.
Gravlund placerede sig i sine heats på hhv. 8., 13., 4. og 8. pladsen. Conrad 6., 6., 23. og 4. pladsen.

Begge drenge blev placeret i prefinale B, hvor de også startede lige op og ned af hinanden med Sebastian på en 8. plads og Conrad på en 9. plads. Begge drenge havde et flot race: Sebastian kørte sig 4 pladser frem i feltet og sluttede på en 4. plads, mens Conrad kørte sig 3 pladser frem til en flot 6. plads. Begge kørere var altså videre til finalen.

Det var gået drengene rigtig godt i weekendens heats og prefinale, så der var lagt op til en god finale. Sådan skulle det dog ikke gå…
Sebastian, som startede fra en 7. plads, mistede hele 16 pladser og måtte slutte på en 23. plads. Ligeså uheldigt gik det for Conrad, som mistede 22 pladser og endte på en ærgerlig 33. plads.

Mini top-3
1. Rafael Camare
2. Francesco Pulito
3. Gabriele Mini

OK Junior – 71 deltagere

For en gangs skyld var det OK-junior feltet, der var det største med hele 71 deltagere. Heriblandt deltog dog kun to danskere, Victor Majgaard og Frederik Kikkenborg.

I tidtagningen placerede Victor sig som nr. 36, mens Frederik placerede sig som nr. 58.
Drengene blev placeret i hhv. gruppe A og C.

Frederik havde fart på i sine heats, i sit første heat kørte han sig hele 11 placeringer frem i feltet til en 12. plads, i sit andet heat kørte han sig 7 pladser frem til en 16. plads, i tredje heat kørte han sig 9 pladser frem til en 15. plads. I det sidste heat mistede han 4 pladser og endte på en 28. plads
Victor klarede også sine heats rigtig flot, med placeringer som nr. 13, 8, 24 og 14.

Begge drenge endte i prefinale B. Her skulle de starte fra hhv. 15. og 24. pladsen. Victor holdt sin placering og sluttede også på 15. pladsen, Frederik mistede desværre 9 placeringer og endte på en 33. plads, hvilket ikke var nok til at kvalificere sig til finalen.

Victor var altså videre til finalen, hvor han skulle starte fra en 29. plads. Fra sin startplacering mistede han desværre 5 pladser i løbet af heatet og sluttede på en 33. plads.

OK Junior top-3
1. Mattia Michelotto
2. Zane Maloney
3. Luigi Coluccio


KZ2 – 49 deltagere

I KZ2 var Oliver Rasmussen den eneste dansker.
I tidtagningen kørte Oliver sig til en 40. plads og placerede sig dermed i gruppe D.
Oliver endte sine heats på hhv. 15., 23. og  15. pladsen.

Oliver blev placeret i prefinale A, hvor han skulle starte fra en 19. plads.
Derfra mistede han 4 placeringer og endte på en 23. plads, hvilket desværre ikke var nok til at sikre sig en plads i finalen.

KZ2 top-3
1. Patrik Hajek
2. Anthony Abbasse
3.Bas Lammers

Scroll til toppen