X3M Racing gir den gas

X3M Racing med Nicolaj Møller Madsen, Michael Christensen og Mathias Lehrmann har fart på fra starten af sæsonen. Med løb i både Italien, Belgien, Sverige og Danmark ligger de ikke på den lade side i det fynske team.

Her er Nikolaj (37) og Michael (80) til Tom Trana Trophy i Göteborg. Foto:X3M Racing.

Både Nicolaj og Michael kører ICA Junior, mens Mathias Lehrmann kører Pop 1. De to ICA Junior kørere har fået en god start på sæsonen, og ligger bl.a. nr. 4 og 5 i det samlede Peugeot Super Kart.

Indtil videre kommer årets største udfordring for Nicolaj, der skal deltage i 3. afdeling af Italian Open Masters, der køres på La Conga banen i Syditalien den 12-14. maj. Løbsserien regnes for den hårdeste løbsserie i verden, og bliver Nicolajs første møde med de ekstreme baneforhold i det varme Syditalien.

Michael skal konfirmeres i den weekend, og må desværre undvære den spændende oplevelse, men mon ikke han får chancen på et senere tidspunkt. Weekenden efter løbet i Italien deltager de begge i en afdeling af det svenske mesterskab, hvor de kan få trænet i at køre på de dæk der skal køres andre internationale løb med senere på året.

Du kan læse mere om X3M Racing på x3mracing.dk.

Du kan læse mere om Italian Open Masters på federkarting.it

Held og lykke med løbet i Syditalien – og med konfirmationen…

Scroll til toppen