10 danskere til EM i Genk den 12-15. juni

Første afdeling af EM for KZ og KZ2 køres sammen med 3. afdeling af EM for KF og første afdeling af Acedemy Trophy. 4 danskere stiller op i både KZ2 og KF, mens 2 er med i Academy Trophy.

Andreas S. Hansen og far René lader op til EM som tilskuere ved Dansk Super Kart i Grindsted.

Første afdeling af EM for KZ og KZ2 køres i Genk den 14-15. juni – her er 4 danskere til start

Andreas S. Hansen er startet godt på weekenden i KZ2 klassen, da han blev nr. 3 i tidtagningen. Lasse Poulsen er nr. 48 i tidtagningen, mens Jakob B. Sørensen er nr. 59 og Stefan S. Lauritsen er nede som nr. 73 af de i alt 79 deltagere.

Nikolaj Rasmussen var meldt til i KZ (KZ1), men har forstuvet armen, og håber nu bare og være klar til 2. afdeling i Wackersdorf om 4 uger.

Andreas S. Hansen har i hele 2014 kørt som fabrikskører for Tony Kart, hvor han har gjort det godt i WSK serien.

Også 4 danskere til start i KF klassen, som kører deres 3. EM afdeling

Nicklas Nielsen er kommet udmærket fra start i sit forsøg på at vinde det samlede EM i 2014, da han tog en 5. plads i tidtagningen.

Daniel Lundgaard befinder sig tilsyneladeden også godt på banen i Genk, da han fik en 9. plads i tidtagningen.

Kevin Rossel kom ind som nr. 16, mens Nicolai Kjærgaard starter weekenden med en kvalifikation som nr. 34 af de 62 deltagere.

2 danskere til start ved første afdeling af Academy Trophy

Cato Poulsen kvalificerede sig som nr. 21 i tidtagningen, mens Marcus Bay Lange ser ud til at være udgået uden rigtig at få fart i karten, da han er allersidst af de 49 deltagere i Academy klassen.

Du kan følge resultagerne live på cikfia.com

Scroll til toppen