10 spørgsmål til Kevin Rossel

Gokartweb.dk tog en snak med Kevin Rossel og stillede ham 10 spørgsmål. Kevin kører i år som fabrikskører for Birel / RK Kart i KF2 klassen og blev tidligere på året b.la. 3’er ved EM kvalifikationen

1. GW: Hvordan og hvornår kom du i gang med gokart?
KR: Da jeg var 3 år gammel, kom min far hjem med min første go-kart. Vi startede med at køre på en parkeringsplads, hvor min far løb efter mig med en snor i karten.

2. GW: Du er i denne sæson fabrikskører for Birel / RK Kart, hvordan er det?
KR: Birel / RK racing er meget seriøse og målrettede, men de stiller selvfølgelige også store krav til at jeg præsterer.

3. GW: Fortæl om dit bedste løb nogensinde?
KR: Til WSK Portimao, Portugal i år var vi hurtige lige fra træningerne om onsdagen, og alt flaskede sig bare hele weekenden. Jeg sluttede 2’er i dette løb.

4. GW: Hvordan forbereder du dig op til et løb?
KR: Jeg dyrker motion stort set hver dag året rundt, for at være i topform når jeg kommer til løbene.

5. GW: Hvem ser du som din nærmeste konkurrent på banen?
KR: Der er jo mange, men Antonio Giovinazzi, Damiano Fioravanti og Gerard Barrabeig er nok nogle af dem jeg ser som de største konkurrenter til EM i Zuera senere på året. Men i WSK er det jo nok Sami Luka, Stefano Cucco og Francisco Abreu, da det er dem der ligger foran mig i det samlede mesterskab. Generelt synes jeg også alle danskerne er konkurrenter, da de gør det rigtig godt.

6. GW: Som dansk kører, var eller er der nogen “udfordringer” i forhold til at skulle arbejde med et italiensk team?
KR: Ja selvfølgelig er sproget jo et stort problem, men jeg har lært meget italiensk, men jeg tror man bliver nødt til at indordne sig efter deres måde at være og arbejde på.

7. GW: Du er en del af Team Danmark’s talent arbejde – hvad giver det dig af muligheder?
KR: Det giver muligheder for at få økonomisk støtte og komme til idræts psykolog, fysioterapi osv. De er også med til at sætte krav, så vi b.la. bliver fysisk bedre.

8. GW: Hvad er dit mål som racerkører?
KR: Mit mål er at komme til at leve af motorsport, hvad det bliver, kan jeg ikke tage stilling til i nu, men jeg syntes, at for mange tror de bliver formel 1 kørere, men jeg syntes ikke dette er realistisk for en dansker, men der er mange andre muligheder, inden for motorsport.

9. GW: Hvor ser vi Kevin Rossel i fremtiden?
KR: I første omgang som verdensmester i go-kart, dette ville være en kæmpe drøm.

10. GW: Et godt råd til nye kørere, som vil prøve kræfter med udlandet?
KR: Man skal være klar over at det er et kæmpe arbejde, og at der er flere nedture end opture, men vil man nå sine mål, er det bare at holde fast, og tro på det. Men man kommer ikke sovende til det, det er ikke alene svært, det er meget svært.

Gokartweb.dk takker Kevin Rossel for interviewet og ønsker ham held og lykke fremover.

Foto: KSP.fr

Scroll til toppen