Flotte danske resultater til Tysk mesterskab

Til første afdeling af det Internationale tyske Mesterskab, som blev kørt på Genk banen i Belgien, leverede de danske kørere flotte resultater i både KF3 og KF2 klassen.

På billedet ses Alexander Lindberg, som tog en flot sejr i sprinten. Foto: XZiteMedia

KF3, 2 danske deltagere (I alt 36 deltagere)
I KF3 klassen leverede de to eneste danske deltagere Lasse Sørensen og Alexander Lindberg en fornem indsats.

Lasse Sørensen fortsatte de gode takter fra WSK løbene og var 1’er på tiden, sluttede 3’er i sprint og 2’er finalen.

Alexander Lindberg, fik en flot debut på de europæiske baner, med en placering som nr. 4 på tiden, vinder af sprinten og 5’er i finalen.

En god start på det tyske mesterskab for begge kørere. I den samlede stilling ligger de to danske KF3 kørere på hhv. 2 plads (Lasse) og 3. plads (Alexander).

KF2, 5 danske deltagere (I alt 32 deltagere)
I KF2 klassen viste de 5 startende danskere også gode takter. Til start var Christian Sørensen, Thomas Krebs, Jannick Flygenring, Kasper Larsen og Martin Mortensen.

Christian Sørensen, som i denne weekend stillede til start for det tyske Tonykart Team, KSM, startede rigtig godt ud med at blive 3’er på tiden og lavede nogle gode heats. Men til sprinten fik Christian sort flag og måtte til finalen derfor starte bagerst, men fik sig alligevel kæmpet godt op som nr. 12.

Thomas Krebs, leverede en stabil weekend, hvor han blev 5’er på tiden, 4’er i sprint og 6’er i finalen.

Jannick Flygenring, havde en noget uheldig weekend. Han blev 25’er på tiden, men blev udelukket fra både sprint og finale. Desværre ikke den bedste optakt for Jannick, som er tilmeldt 1. afd af VM i KF1, som køres i denne weekend.

Kasper Larsen, den tredje danske kører hos KSB Racing, fik kun 1. omgang i tidtagningen og fik dermed ikke nogen reel tid. Derfra var det op på hesten og Kasper fik sig kørt lidt tilbage i løbet og sluttede 14’er i sprint og 16’er i finalen.

Martin Mortensen, fik slet ikke nogen tid i tidtagningen. Han kom dog fornuftigt tilbage i de indledende heats og sluttede 25’er i sprinten, men måtte desværre udgå af finalen.

I den samlede stilling er Thomas Krebs bedste dansker på en 4. plads.

KZ2, 1 dansk deltager (I alt 33 deltagere)
Bo Sørensen fik sin sæsondebut denne weekend for det tyske Team Solgat. I tidtagningen sluttede Bo 27’er og blev i sprinten 23’er. I finalen måtte Bo desværre udgå og derfor blev det en lidt svær weekend for Sørensen.

Næste afdeling af det Tyske Mesterskab, køres den 15-17/7 i Ampfing.

Alle resultater og samlede stillinger kan ses her

Scroll til toppen