13 danskere til WSK Master i La Conga

I weekenden skydes første afdeling af den prestigefyldte serie WSK Masters igang. Serien er i år fordelt ud på fem løbsweekender, med første race på La Conca. 13 danskere er klar til start.

Nicklas Nielsen (billedet) stiller op til første afdeling af WSK Master som forsvarende mester, da han vandt serien i 2010.

Nicolas Beer har i hele februar været ramt af sygdom og måtte derfor også melde afbud til sæsonens første løb, nemlig Winter Cuppen. Alt ser dog ud til at Beer er rask og klar til første afdeling af WSK Master.

KF2: 63 tilmeldte, 6 danskere

I KF2 har seks danskere meldt sig klar til start. Alt ser ud til at den regerende Europamester Nicolaj Møller Madsen, som kom til skade med sin fod til Winter Cuppen, er i bedring og han er derfor klar til endnu et kartrace for det succesfulde kartingteam Energy. Også den Engelske mester Jacob Nørtoft er klar til første afdeling af master-serien. Endvidere deltager den gæve vestjyde Christian SørensenJonas HansenNicolas Beer og selvfølgelig også Max Klinkby-Silver, der var helt fremme i feltet til Winter Cup.

KF3: 84 tilmeldte, 5 danskere

I KF3 er de fem suveræne kørere klar til start. Teamkammeraterne Slavko Ivanovic og Nicolai Sylvest stiller skarpt til start med italienske Baby Race, og endvidere Lasse Sørensen som var suveræn til Winter Cuppen. Selvfølgelig får vi også den regerende mester i serien Nicklas Nielsen at se, og også danske Nicklas Ingemann er klar til kamp på La Conca.

60 Mini: 85 tilmeldte, 2 danskere

I 60 Mini klassen har de to gæve danskere Christian Lundgaard og Patrik Matthiesen meldt klar bane. De to drenge er de eneste to danskere ud af det store felt på 85, og det skal blive spændende og følge dem til første afdeling af WSK Master.

WSK Master serien byder i år på hele fem løbsweekender fordelt ud på hele året. Kalenderen ser således ud:

24.-27. Februar, La Conca

24.-27. Marts, 7 Laghi

12.-15. Maj, Val Vibrata

02.-05. Juni, Siena

22.-25. September, Vitterbo

Du kan læse mere om serien, se resultater og deltagerlister her

Scroll til toppen