RS Competition får engelsk partner

RS Competition med Robert Schlünssen i spidsen har lavet et nyt samarbejde med engelske Paul Carr, der har 25 års erfaring inden for gokart sporten, og har haft navne som Louis Hamilton til at køre for sig.

Robert Schlünssen fortæller, at samarbejdet med Paul Carr Racing, der sidste år blev Engelsk Rotax Junior mester, kommer til at have en direkte indflydelse på RS Competition (RSC). En af målsætningerne for de næste tre år i RSC er at få en dansk Europamester i Rotax Junior eller Senior.

Det betyder, at udviklingen skal optimeres og flyttes til et højere niveau, og heraf er kontakten mellem RSC og Paul Carr opstået. Paul Carr har 25 års erfaring inden for gokart sporten, og har haft navne som Louis Hamilton til at køre for sig.

Der er planlagt et tæt samarbejde – specielt under Euro Challenge, hvor Paul Carr selv vil være til stede, men ogsa i Danmark vil det være muligt at leje eller servicere motorer gennem RS Competition og K-Tech Power.

Aftalen er, at begge teams skal supplere hinanden med deres viden om kart og motor samt baner, og samarbejdet er kommet rigtig godt i gang og har bl.a. budt på besøg i England i januar måned, hvor der i tre dage udelukkende blev arbejdet med motorer, udstødninger og karburatorer som forberedelse til Rotax sæson 2011.

Ny billigere Tony Kart lanceres i Danmark som en del af det nye samarbejde

I samarbejde med Paul Carr Racing har Tony Kart udviklet en prisoptimeret Tony Kart på basis af KF3 karten EVR. Karten sælges udelukkende af Paul Carr i England, men vil fra og med 2011 nu også blive solgt hos RS Competition og kan kun bestilles og købes hos RSC.

Karten, som har navnet Tony Kart Viper Elite, er en EVR ramme med de sædvanlige højkvalitets OTK dele, der også bruges på KF2/KF3 versionen. Den leveres uden forhjulsbremser, har to lejebukke og en fast stabilisator.

Til den nye Rotax National Senior klasse og Rotax Junior klassen eller til hobbykørsel vil denne kart være god, prisen på 26500 kr. inkl. moms. er 6.000 kr. billigere end EVR modellen.

RS Competition har testkarter, og der kan aftales individuelle omkostningsfrie testomgange i slutningen af februar. For mere info eller interesse kontakt robert@rs-competition.com eller ring til Robert Schlünssen på 28 29 28 63.

Her er den nye Tony Kart Viper

tonykart_viper620.jpg
Scroll til toppen