Dennis Ladefoged nr. 2 til Rotax Winter Cup

I Rotax klassernes Winter Cup, som blev kørt på Campillos i Spanien, scorede danske Dennis Ladefoged en andenplads i DD2-klassen. Christian Sørensen blev nr. 9 i Senior klassen.

På billedet er Dennis Ladefoged med nr. 1 til et løb i den danske Rotax Max Challenge 2010. I 2011 har Dennis skiftet Corsa karten ud med en RK kart, som HL Racing har fået forhandling af i Danmark.

Dennis Ladefoged var eneste dansker til at repræsentere DD2-feltet, og man må sige at han levede op til forventningerne. I kvalifikationen var Ladefoghed 6. hurtigst med en tid der hed 1.03.588. I danskerens første heat blev det til en flot 6. plads. Dog gik noget galt og han måtte udgå fra både sit andet og tredje kvalifikationsheat. Det rakte til en startplacering som nr. 11 til pre-finalen, og her gav RK-køreren den fuldt gas.

Han sluttede pre-finalen af på en rigtig flot 5. plads, og det gav et udmærket udgangspunkt med startplacering som nr. 5 til den store finale.

I finalen leverede Ladefoged varen og kunne hive en andenplads og dermed en tur på skamlen med hjem. Ikke nok med sølvtøjet, så fulgte der to afdelinger af Rotax Euro Challenge med i andenpladsen. Finalen blev vundet af Simas Juodvirsis.

I Rotax Max Junior havde Mikkel Bang Johnsen og Tonni Larsen nogle hårde løb. Mikkel Bang kvalificerede sig som nr. 20, med en tid der hed 1.05.789. I danskerens første heat udgik han, men bedre gik det i andet og tredje heat, hvor han henholdsvis blev nr. 15 og 17. Det gav en startplacering som nr. 21 til prefinalen. I prefinalen gik det fremad for Bang Johnsen og her sluttede han på en 17. plads. Desværre udgik han i finalen af ukendte årsager.

Tonni Larsen havde en tid der hed 1.06.742, og det svarede til en 29. plads i kvalifikationen. Også Larsen udgik i sit første heat, men scorede henholdsvis en 25. og 19. plads i de resterende to heats. Det rakte til en startplacering som nr. 27 til prefinalen, og her sluttede Tonni Larsen som nr. 25. Desværre udgik Tonni også i finalen.

I Rotax Max Senior/Master kørte Christian Sørensen en tid der hed 1.05.269, som var svarende til en 35. plads i tidtagningen. I sine tre kvalifikationsheats blev det til henholdsvis en 21., 16. og 13. plads. Sørensen måtte køre Secondchance heat, og her gik det rigtig godt og danskeren blev nr. 4. Det betød han gik videre til finalerne med en startplacering som nr. 32 til pre. I pre-finalen kørte Christian Sørensen sig suverænt op igennem feltet og sluttede på en 12. plads. Endnu bedre gik det i finalen og her kunne han slutte på en flot 9. plads.

Du kan se alle resultaterne fra løbet her – eller via link fra rgmmc.com

Næste løb for Rotax-kørerne bliver d. 3. April i Angerville, hvor første afdeling af Rotax Euro Challenge køres.

Scroll til toppen